Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Fotografo Roko Darulio nuotrauka papuošė prancūziško „Elle“ viršelį: „Neslėpsiu – malonu“

Fotografas Rokas Darulis į savo darbų aplanką galės įtraukti naują solidų įrašą. Jo daryta nuotrauka papuošė prancūziško „Elle“ žurnalo viršelį, kurio veidu tapo jaunas modelis Jenaye Noah.
„Elle Paris“ viršelis ir jo autoriai - fotografas Rokas Darulis ir modelis Jenaye Noah
„Elle Paris“ viršelis ir jo autoriai - fotografas Rokas Darulis ir modelis Jenaye Noah

Ši 19-metė mergina viršelio modeliu tapo neatsitiktinai, pirmą kartą „Elle“ viršelį papuošusi J.Noah nuotrauka atkartojo prieš 18 metų prasidėjusią jos, kaip modelio karjerą – tuomet vos vienerių buvusi mergina pozavo su mama Heather Stewart-Whyte, praeityje garsiu britų modeliu.

Dabar J.Noah ir pati siekia manekenės karjeros, o prancūziškame „Elle“ debiutas buvo tiek jai, tiek ir R.Daruliui, nors viršelius puošiančios jo nuotraukos R.Daruliui jau ne naujiena.

Žurnalo „Elle France“ viršelyje – fotografo Roko Darulio nuotrauka
Žurnalo „Elle France“ viršelyje – fotografo Roko Darulio nuotrauka

Londone gyvenantis ir dirbantis lietuvis jau turėjo ne vieną projektą su prancūzišku „Glamour“, britišku „ES Magazine“, papuošė šešis meksikietiško „L'officiel“ žurnalo numerius.

„Dirbu su žinomais leidiniais, todėl nuotrauka „Elle France“ man jau gana įprastas dalykas. Tačiau, neslėpsiu – malonu, tai jau tikrai toks legendinis leidinys, malonu būti viršelio autoriumi“, – 15min sakė R.Darulis.

Roko Darulio nuotr./Jenaye Noah prancūziškame „Elle“ žurnale
Roko Darulio nuotr./Jenaye Noah prancūziškame „Elle“ žurnale

Prieš mėnesį, kovo pabaigoje, Italijos pietuose esančiame Apulijos regione vykusi fotosesija R.Daruliui įsiminė ir dėl vaizdingų peizažų, ir dėl itin prabangios aplinkos viename prašmatniausių čia esančių viešbučių „Borgo Egnazia“ – būtent jame buvo padaryta nemažai kadrų.

„Ši viešbutis primena atskirą miestelį. Ir nors jis neseniai pastatytas, atrodo lyg jam būtų keli šimtai metų, jis atkartoja šiam Italijos regionui būdingą architektūrą“, – sakė R.Darulis.

„Instagram“ nuotr./Rokas Darulis ir Jenaye Noah
„Instagram“ nuotr./Rokas Darulis ir Jenaye Noah

Tiesa, fotosesijos užkulisiuose liko ir nemažai nematomų dalykų. Tarkime, fotografuojant paplūdimyje pūtė toks stiprus ir šaltas vėjas, kad teko ir pašalti.

„Buvo tikrai labai šalta. O mums reikėjo padaryti daugiau nei 20 puslapių fotosesiją. Labai džiaugiuosi, kad su Jenaye buvo lengva dirbti, ji kažkaip susikaupė ir joks šaltis nebebuvo baisus“, – šyptelėjo R.Darulis.

J.Noah mama – modelis, o tėvas – buvęs garsus tenisininkas ir dainininkas, Yannickas Noahas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas