Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotosesijoje be drabužių įsiamžinusi Gabrielė Rutkauskienė: „Svarbiausia, kad patinku sau“

Ne vieną gyvenimo skaudulį ištvėrusi dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir šįkart pademonstravo, kad meilė sau yra didžiausia laimė. Moteris socialiniuose tinkluose pasidalijo intymia fotosesija, prie kurios parašė jautrų tekstą apie gyvenimo perversmą.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Intymios fotosesijos akimirkomis Gabrielė Rutkauskienė-Vasha pasidalijo socialinių tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose. Prie nuotraukų moteris taip pat parašė jautrų tekstą apie meilę sau, gerus žmones bei pokyčius gyvenime.

„Šiuo metu savo gyvenime jaučiu perversmą, kuris įsisiūbuoja po truputį. Aš nesistengiu būti tobula, nes tobulų tiesiog nėra. Aš nustojau skųstis, kokia aš esu nelaiminga ir kaip man viskas nesiseka ir manau to dėka jaučiu pokyčius gyvenime. Mane labai žavi laisvi žmonės. Turiu kelis autoritetus, tačiau niekada nekopijuoju ir nekritikuoju, kai matau, kad jie galbūt klysta ar galbūt mano nuomonė šiek tiek skiriasi nuo jų.

Aš niekada nenorėjau visiems patikti ir visada kartojau, kad esu savimi ir liksiu savimi kas benutiktų. Šiuo metu jaučiu, kad pagaliau sugebėjau atsirinkti gyvenime tik tikrus, gerus žmones, su kuriais aš dalinuosi kasdienybe ir kurių dėka aš tobulėju“, – socialiniame tinkle rašo atlikėja.

Gabrielė nepraleido progos padėkoti ir ją įamžinusiam Dariui Gedvilui, kuriam nepagailėjo pagyrų už atliktą darbą.

„Labai nuoširdžiai galiu Jums jį rekomenduoti ne tik kaip gerą žmogų, kurį pažinsite, bet ir kaip puikų menininką, kuris tikrai tiki tuo, ką daro. Ačiū tiems, kas mane palaikot ir suprantat. Taip pat ačiū tiems, kas manęs nemėgstat ir mane kritikuojat. Visiems juk nepatiksi. Bet žinot ką? Svarbiausia aš patinku sau“, – teigia Gabrielė.

15min primena, kad prieš metus dainininkės gyvenime įvyko skaudžių pokyčių – iširo jos ir krepšininko Ronaldo Rutkausko santuoka.

„Buvau užsidėjusi rožinius akinius ir maniau, kad manęs niekada niekas neišduos“, – sakė ji. Tačiau realybė pasirodė kur kas skaudesnė – Vasha galiausiai sužinojo, kad jos vyras leido laiką su kita.

„Visgi supratau, kad buvau labai naivi, tikėdama, kad žmogui tiesiog reikia laisvės ir pabūti vienam. Taip nebūna tiesiog. Galų gale mane pasiekė įrodymai, negaliu atskleisti kokie, bet sužinojau viską – kad buvo viena mergina, ne moteris net, kuri leisdavo laiką su juo ir netgi buvo nuskridusi pas jį į Graikiją“, – „Nuo... Iki...“ laidoje pasakojo Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.

Tačiau laikui bėgant moteris parodė, kad skaudžios patirtys išmoko judėti į priekį.

„Kai žvilgteliu į tą, regis, neilgą laikotarpį, suprantu, kad per jį įvyko neįtikėtinai daug. Kelis kartus pakeičiau gyvenamąją vietą, netgi valstybes, ištekėjau, išsiskyriau, gimė dukrelė, sukūriau vardinę aprangos liniją, pasitobulinau krūtinę... Dabar – tik mano laikotarpis, kuriuo nuoširdžiai džiaugiuosi“, – anksčiau sakė Vasha.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas