Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Free Finga atskleidė negirdėtą faktą: „Mane atveždavo su tamsintu džipu pro sandėlio įvažiavimą“

Tomas Narkevičius ir Džesika Šyvokaitė – du muzikos kūrėjai bei atlikėjai, klausytojams žinomi kaip Free Finga ir Jessica Shy, pastaraisiais metais sulaukė išskirtinio dėmesio Lietuvos muzikos industrijoje. Abu atlikėjai savo darbu keičia Lietuvos muzikos pasaulį, o šiais metais dar ir sėdo į muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ mokytojų kėdes.
Free Finga
Free Finga / LNK nuotr.

„Daugelis nori užkariauti pasaulį, bet pamiršo, kad galima užkariauti Lietuvą”, – šypsenos veide neslėpė laidos „Šeškinės 20“ vedėjas Giedrius Savickas.

Free Finga pripažįsta, kad buvo porą kartų kai svarstė atsisakyti muzikos, tačiau scena jį traukia neapsakomai, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

LNK nuotr./Free Finga
LNK nuotr./Free Finga

„Buvo akimirkų, kai galvojau, kad gal muzika ne man, tačiau ji visada pritraukdavo mane atgal. Po blogų koncertų esu net svarstęs mesti karjerą, bet negaliu gyventi be scenos“, – dalijosi Free Finga.

Neseniai didžiausią koncertą Lietuvoje surengusi atlikėja Jessica Shy prisipažįsta, kad didžiulė stadiono publika, skanduojanti jos vardą prieš lipant jai ant scenos, suteikė daug drąsos ir energijos pliūpsnį.

„Galingas skandavimas „Jessica, Jessica!“ mane labai įkvėpė ir norėjosi kuo greičiau lipti į sceną“, – pasakojo atlikėja.

LNK nuotr./Jessica Shy
LNK nuotr./Jessica Shy

Stebintiems projekto „Lietuvos balsas” mokytojus, daugeliui žiūrovų gali kilti klausimas, ar šie nepaspaudžia mygtuko iš gailesčio. Slėptas penktasis „Lietuvos balso“ mokytojas Free Finga, paklaustas apie savo patirtį sudarant komandą, pašmaikštavo: „Man išvis gerai. Man niekam net į akis nereikėjo žiūrėt tol, kol aš jų pas save nepasikviečiau.“

Dainininkas atviravo apie niekam negirdėtus šou „Lietuvos balsas“ užkulisius.

LNK nuotr./Jessica Shy, Free Finga
LNK nuotr./Jessica Shy, Free Finga

„Mane atveždavo su tamsintu džipu pro sandėlio įvažiavimą, kad tik niekas nepamatytų“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ slapto mokytojo darbo paslaptimis dalijosi Free Finga.

„Šeškinės 20“ – trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“, per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas