Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Gurevičiūtė griauna raudono kilimo mitą, jos suknelė – už 30 Eur: „Mes puošiame drabužius, ne jie mus“

Kartais, norint atrodyti puošniai ir elegantiškai, visai nereikia išleisti krūvos pinigų, tuo įsitikinusi ir Gintarė Gurevičiūtė. Sekmadienį žengdama pramogų pasaulio apdovanojimų „Žmonės 2018“ raudonu kilimu ji traukė aplinkinių žvilgsnius dailia, žemę siekiančia ir nugarą apnuoginančia suknia, už kurią, kaip tikino laidų vedėja, jai neteko pakloti solidžios pinigų sumos, jos kaina siekė 30 eurų.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Mada

Gintarė į renginį susiruošė pati, pati darėsi makiažą, o prie veidrodžio praleido maždaug valandą. „Tikiuosi, pavyko sugriauti mitą, kad norint spindėti, neprivalai išleisti tūkstančių brangiems drabužiams ir grožio meistrams“, – tikino ji.

Ištisos valandos pasiruošimo dėl poros valandų šlovės ant raudono kilimo, Gintarei atrodo kaip laiko ir pinigų švaistymas. Ji pati sako, priešingai nei daugelis moterų, nejaučianti malonumo vaikščioti po parduotuves ir prekybos centrus, apsipirkinėjimas jai – tikra kančia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įvertinkite pramogų pasaulio apdovanojimų svečių stilių: pataikė į dešimtuką ar prašovė pro šalį?

Todėl neretai Gintarė drabužius užsisako internetu, ji turi kelias mėgstamas interneto parduotuves, kuriose visuomet randa jos skonį ir figūros tipą atitinkančių drabužių, o įprastai dar ir išlaukia, kol pardavėjai paskelbia išpardavimo sezoną – tuomet patinkančius daiktus ji įsigyja su didžiule, kartais ir 70–80 proc. siekiančia nuolaida.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Gurevičiūtė

„Vaikščiojimas po parduotuves mane vargina. Jau po pirmos valandos mane apima panika, man tai tikra kančia. Dėl to perku internetu. Visuomet atsisiunčiu daugiau rūbų, nei man reikia, o kadangi atsisiuntimas ir parsiuntimas atgal nemokamas, jei drabužiai netinka – juos grąžinu“, – pasakojo.

Būtent taip nutiko ir su šia kreminės spalvos suknele, kurią Gintarė vilkėjo Vilniuje vykusiuose šou verslo apdovanojimuose.

„Suknelė man labai patiko. Ji prieš tai kainavo 100 svarų, galiausiai nusipirkau už 30 eurų. Ją pirkau prieš metus ir pagalvojau, ai, gal kada nors prireiks – suknelė tuomet pasirodė graži, kukli. O dabar buvo tokia situacija, kad kaip tik buvau kalnuose, prieš tai labai daug dirbau. Ir nors įprastai prieš tokio pobūdžio renginius apie tai, ką apsirengsi, imi galvoti iš anksto, šįkart viskas išėjo paskutinę minutę. Grįžau namo renginio dieną, todėl tiesiog pravėriau spintą ir prisiminiau, kad turiu šią suknelę“, – 15min kalbėjo Gintarė.

Tiesa, internetu pirktą drabužį teko šiek tiek pataisyti siuvėjai – atsisiųstos suknelės viršus Gintarei buvo kiek per laisvas. „Dar tuomet, kai suknelę atsisiunčiau, man ją per porą siūlių pataisė ir drabužis laukė savo dienos. Štai ir sulaukė“, – šypsosi ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Dmitrijus Jaruševičius

Gintarė sako apskritai nesureikšminanti drabužių etiketėse parašyto vardo, visuomet labiau vertina kokybę, todėl brangių firmų ir garsių dizainerių vardų ji niekada nesivaiko.

Nepaisant to, dizainerių kūrybą tikina labai vertinanti. O ir renginių Lietuvoje, kuriuose tiktų prabangiau pasipuošti, nėra tiek daug, todėl ir pati turėdama galimybę, stengiasi vilkėti dizainerių kurtus drabužius.

„Esu prieš vartotojiškumą, man nepatinka turėti daug daiktų, dažniausiai prie daiktų prisirišu. Todėl stengiuosi pirkti kokybiškus drabužius, o kokybiški neretai būna šiek tiek brangesni. Todėl stengiuosi pirkti per išpardavimus, taip pavyksta sutaupyti ir turėti geros kokybės daiktų. Niekada nesu pirkusi vardinio drabužio už visą jo kainą, dar nesu taip išprotėjusi, kad už bliuzelę mokėčiau 1000 eurų. Tačiau kai ją randu su 70 procentų nuolaida, jei ji man patinka, tada kita kalba“, – kalbėjo Gintarė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įvertinkite pramogų pasaulio apdovanojimų svečių stilių: pataikė į dešimtuką ar prašovė pro šalį?

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimų raudonu kilimu žengė išsipustę svečiai

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos pramogų pasaulio apdovanojimai: metų žmogus – Šarūnas Jasikevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento