Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha daro pertrauką nuo socialinių tinklų: „Esu pametusi save ir savo laimę“

Kadaise atlikėjos karjerą kūrusi, dabar grožio srityje dirbanti Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, kaip ir dažnas žinomas žmogus, savo gyvenimo detalėmis kiekvieną dieną dalijosi su socialinių tinklų sekėjais. Vis dėlto dabartinis etapas privertė sustoti.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Apie pertrauką nuo viešumo ir socialinių tinklų G.Rutkauskienė taip pat pranešė instagrame. Atvirame komentare ji pripažino pajutusi, kad kasdien atiduodama duoklę sekėjais, ji pametė save.

„Niekam ne paslaptis, kad mano gyvenimas, kaip atversta knyga, yra viešas, savo kasdienybe aš dalinuosi su visais nejausdama jokių ribų. Šiandien jaučiuosi pasiekusi tą momentą, kada aš privalau sustoti. Esu nuo visko pervargusi, pametusi save ir savo laimę, švaistau laiką veltui, bendrauju su netinkamais žmonėmis, skaudinu artimus to nesuprasdama, beprasmiškai visur lėkiu viduje neturėdama jokios ramybės“, – rašė žinoma moteris, savo mintimis sutikusi pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

Edijs Andersons nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Edijs Andersons nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Ji neslėpė, kad tiek savęs atiduodama viešumui ir socialinei erdvei, ji supratusi, kiek mažai laiko iš tiesų skiria sau ir savo vaikui. Ir atsidūrė etape, kai nebežino ir net nebesupranta, kas jai teikia tikrąją laimę.

„Į mano gyvenimą sugrįžo žmogus, kuris man yra labai svarbus ir man padėjo susiprasti. Noriu visų iš anksto atsiprašyti, tačiau kuriam laikui dingsiu iš socialinių tinklų, neįkelsiu užsakytų reklamų ir nesidalinsiu savo gyvenimu, kol nesijausiu vėl pasiruošusi tam.

Esu pasimetusi, nebemoku produktyviai leisti laiko ir dėlioti minčių, kurti ateities planų. Baisiausia, kad dėl to kenčia mano svarbiausias gyvenimo žmogus – Adrija. Noriu įsigilinti į save ir suprasti, kas iš tiesų man teikia laimę“, – pripažino Gabrielė.

Anot moters, didelis viešumas ir atvirumas viešoje erdvėje vėl skaudžiai priminė to kainą, prie sprendimo trumpam dingti iš viešosios erdvės prisidėjo ir apkalbos, viešas komentatorių teismas.

„Privalau susiimti laiku ir dabar sustoti. Nesupykite, bet kurį laiką neatrašysiu niekam į žinutes (išskyrus klientes) ir dingsiu iš eterio. Aš tikiuosi, kad mane palaikysite ir nesmerksite už atvirą išpažintį. Linkiu sugebėti kiekvienam sustoti laiku ir vertinti save“, – rašė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas