Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Galaktikos sergėtojų“ ir „Gilmoro merginų“ žvaigždė S.Gunnas – jau Lietuvoje: atvyko ne vienas

Į Lietuvą penktadienį atvyko charizmatiškasis aktorius Seanas Gunnas, žiūrovams labiausiai įsiminęs dėl savo vaidmenų „Marvel“ visatos filmuose „Galaktikos sergėtojai“ (angl. „Guardians of the Galaxy“).

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, aktoriaus vizito tikslas – susitikti su gerbėjais didžiausiame populiariosios kultūros renginyje Baltijos šalyse „Comic Con Baltics 2024 Powered by Samsung“. Kartu su juo atkeliavo žmona, taip pat aktorė Natasha Halevi.

„Comic Con Baltics“ nuotr./Natasha Halevi, Seanas Gunnas
„Comic Con Baltics“ nuotr./Natasha Halevi, Seanas Gunnas

Istorijos iš garsių projektų

Lietuvoje viešinčio aktorius S.Gunno karjera prasidėjo nuo ekscentriško Kirk Gleason vaidmens populiariame televizijos seriale „Gilmoro merginos“. Aktoriaus humoro jausmas ir gebėjimas kurti įsimintinus personažus atvėrė jam duris į Holivudą.

Geriausiai S.Gunnas yra žinomas dėl savo vaidmenų tokiuose projektuose kaip „Galaktikos sergėtojai“ ir „Savižudžių būrys“. Šiais metais aktorius į ekranus sugrįš su animaciniu serialu „Būtybių vadai“, kuriame įgarsino Weasel ir G.I. Robotą.

VIDEO: Sean Gunn & Natasha Halevi | Comic Con Baltics 2024 powered by Samsung

„Savaitgalį kviečiu susitikti visus, kurie gyvena populiariąja kultūra. Nekantrauju pasimatyti!“, – sakė pro Vilniaus oro uosto duris žengęs S.Gunnas.

Į Lietuvą S.Gunnas atvyko kartu su žmona, aktore ir režisiere Natasha Halevi. Renginio metu pora dalinsis patirtimi, kaip aktoriams pavyksta išlaikyti balansą tarp darbo ir šeimos.

Susitikti kviečia dar daugiau garsių vardų

Pasimatyti su gerbėjais į Lietuvą jau atvyko ir kiti garsūs aktoriai ir turinio kūrėjai – seriale „Kalnietis“ Dankaną Maklaudą įkūnijęs aktorius Adrianas Paulas, „Hario Poterio“ aktoriai Devonas Murray ir Natalia Tena, internetinių komiksų žvaigždės „Cyanide & Happiness“ kūrėjas Rob DenBleyker, „Natural Habitat Shorts“, Nathan W. Pyle, kuriantis „Strange Planet“ komiksus, bei internetinė asmenybė „Nobody Sausage“.

Be susitikimų su garsiais aktoriais ir internetinio turinio kūrėjais renginyje lankytojų lauks naujausių kompiuterinių žaidimų ir technologijų pristatymai, didžiausias Baltijos šalyse cosplay konkursas, filmų pristatymai, diskusijos, interaktyvi šeimų erdvė, „Menininkų alėja“, prekybininkų erdvė ir daug kitų įdomybių.

Projektą iš dalies finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius