Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Garsiame Kalifornijos festivalyje – neįprastas Domanto Sabonio amplua: palaikė žmona Shashana su vaikais

Vasaros sezonas neįsivaizduojamas be įvairių muzikinių renginių. Kalifornijoje surengtame „BottleRock“ festivalyje lankėsi gausus pašėlti nusiteikusių žmonių būrys, o tarp jų pastebėtas ir NBA krepšininkas Domantas Sabonis su žmona Shashana Rosen. Tiesa, lietuvis į festivalį atvyko turėdamas jam kiek neįprastą misiją.
Domantas Sabonis, Shashana Rosen
Domantas Sabonis, Shashana Rosen / Socialinių tinklų nuotr.

Saulėtoje Kalifornijoje, Napa slėnyje, paskutinį gegužės savaitgalį vykęs „BottleRock“ festivalis pritraukė lauko pramogų išsiilgusių žmonių būrį. Renginio metu savo dainomis publiką linksmino Edas Sheeranas, Megan Thee Stallion, Bebe Rexha ir kitos garsenybės.

Tačiau renginys neapsiribojo ties muzika. Specialioje scenoje kviestiniai svečiai pristatė ir savo kulinarinius šedevrus. Kulinaro amplua įkūnijo ir NBA žvaigždė, krepšininkas Domantas Sabonis. Kompaniją jam palaikė Shashana Rosen, sūnus Oliveris Tigeris ir dar metų neturinti dukrelė Eleven Rose.

Socialinių tinklų nuotr./Domantas Sabonis
Socialinių tinklų nuotr./Domantas Sabonis

Smagiomis renginio akimirkomis D.Sabonis pasidalijo savo socialiniuose tinkluose, kuriuose pasidžiaugė turėjęs išskirtinę galimybę sudalyvauti tokiame renginyje.

„Kulinarijos scenoje praleidau nepaprastai gerą laiką“, – rašė D.Sabonis.

Kulinarijos scenoje festivalio metu pasirodė ir kitos garsenybės, tarp jų – aktorius Bradley Cooperis ir Cameron Diaz. Gamindami maistą jie kalbėjo su publika ir išdavė savo virtuvės paslaptis.

„Galime patvirtinti, kad Bradley Cooperis daro tikrai labai gerus sūrio kepsnius“, – rašoma oficialiame festivalio „BottleRock“ instagrame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius