Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsios mamos prisijungė prie labdaringo renginio – pakavo dovanas naujagimiams

Ketvirtadienio popietę garsios mamos su savo atžalomis susibūrė kilniam tikslui – jos prisijungė prie Vilniuje vykusio labdaringo projekto „Pasidalink meile“ finalinio renginio.
Rimantė Kulvinskytė, Agnė Grigaliūnienė, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė ir Viktorija Macijauskienė
Renginio „Pasidalink meile“ akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Daugiau nei tris mėnesius „Mamyčių klubas“ kvietė mamas padovanoti savo vaikų išaugtus ir nebereikalingus drabužius ir daiktus naujagimiams. Akcijai neliko abejingos ir žinomos moterys, jos tapo labdaringos akcijos dalimi.

Sostinėje vykusiame renginyje ketvirtadienį buvo pradėti pakuoti lauknešėliai su drabužiais ir augantiems mažyliems reikalingais daiktais, kurie netrukus pasieks tas mamas, kurioms reikia paramos.

Prie dovanų pakavimo prisijungė ir renginio viešnios, drauge gražiausių palinkėjimų dėžutes pripildė Viktorija Macijauskienė, Gintarė Songailė, Rimantė Kulvinskytė, Agnė Grudytė, Ugnė Katelynienė, Urtė Šilagalytė ir daugelis kitų.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gintarė Songailienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Gintarė Songailienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ugnė Katelynienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ugnė Katelynienė

Renginį vedė jo iniciatorė Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. Pasak jos, tokie renginiai labai reikalingi, ypač mamoms, kurioms reikia paramos. Akcijos metu tris mėnesius buvo renkami drabužiai, mamos galėjo atnešti nebenešiojamus drabužius, įdėti juos į dėžę. Tuomet vyko valymo procesas, o dabar – pakavimas.

„Labai tikiuosi, kad akcija sulauks pasisekimo ir nuo rudens mes ją vėl pakartosime, tik šįkart – Kaune, Klaipėdoje ar kokiame kitame mieste“, – 15min kalbėjo Indrė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Rimantė Kulvinskytė ir Indrė Kavaliauskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Agnė Grudytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Agnė Grudytė

Ji įsitikinusi, kad visuomet reikia stengtis daryti gerus darbus, o jei kiekvienas mūsų su galvotų bent po vieną gerą darbą ir jį padarytų, būtų tiesiog lengviau gyventi.

„Būti tarp mamų ir vaikų man yra svajonių darbas. Tai tokie pozityvūs ir geri žmonės! Tiek teigiamų emocijų, kiek būnant tarp vaikų ir su mamomis, turbūt niekur kitur negaučiau“, – šypsojosi ji.

Indrė tikina visuomet labai mylėjusi vaikus ir, kaip pati juokiasi, „turbūt buvo mama dar neturėdama vaikų“. „Būna žmonių, kurie labai myli, būna, kuriems ateina tas jausmas vėliau. Aš turbūt jau gimiau labai mylėdama vaikus“, – 15min sakė ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Urtė Šilagalytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Urtė Šilagalytė

Dukrą Mariją Barborą auginanti laidų vedėja neslepia norinti didesnės šeimos. Galbūt jiedu su vyru Jogaila Morkūnu jau planuoja ir šeimos pagausėjimą? „O čia jau kaip Dievas duos, tikrai norėtume. Daug vaikų yra gerai“, – sakė Indrė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Indrė Morkūnienė kvies aukoti kūdikio kraitelius nepasiturinčioms mamoms

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito