Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Geliką“ parduodančios K.Meseguer ir T.Barščio konflikte – atomazga: „Jis norėtų pasimatymo“

Kone per naktį išpopuliarėjusią alytiškę Kristiną Meseguer šiandien jau žino daugelis. O prabangusis jos „Mercedes Benz“ automobilis, arba tiesiog „gelikas“ tapo tokiu pat neatskiriamu jos prekės ženklu. Kas nutiko, kad moteris nutarė jį parduoti? Ir kodėl kaip pirkėją išsirinko verslininką Tautvydą Barštį, kuriam, šiaip ar taip, tai kelia juoką?
Kristina Meseguer, Tautvydas Barštys
Kristina Meseguer, Tautvydas Barštys / TV3 nuotr.

Kaip laidoje „TOP 3“ atskleidė alytiškė K.Mesegeur, nors prabangusis „gelikas“ jau tapo vizitine jos kortele, moteris jo vairuoti nebenori. Priežastis – paprasta. 2022 metų automobilis jai tapo… per prastas.

Vis dėlto įdomiausia, kad nors pati už šį automobilį mokėjo 250 tūkstančių eurų, moteris nutarė jį parduoti už… vieną milijoną eurų!

„Čia – kaip vynas, brangsta su metais. Tai į tą milijoną įeina „gelikas“, vardiniai numeriai ir plius – pasimatymas su manimi. Dabar yra visa eilė tų pirkėjų, tai net nežinau, gal reikia surengti kokį aukcioną...“ – planais dalinosi moteris.

TV3 nuotr./Kristina Meseguer
TV3 nuotr./Kristina Meseguer

O kadangi Lietuvoje nėra labai daug žmonių, kurie už automobilius galėtų mokėti po milijoną eurų ir daugiau, Kristina norėtų, kad jos automobilį apžiūrėtų ir galbūt juo susigundytų netoli Alytaus gyvenantis verslininkas Tautvydas Barštys. „Manau, kad jis tikrai norėtų pasimatymo su manimi... bet jis labai jau čiudnas“, – sakė moteris.

Tiesa, Kristinos santykiai su garsiuoju verslininku nėra patys geriausi. Garsenybės visai neseniai vienas kitam mestelėjo kandžių replikų. Reaguodamas į kone kasdien kepamus Kristinos filmukus socialiniuose tinkluose, T.Barštys rėžė iš peties. O išgirdusi, ką apie ją šneka verslininkas, Kristina paliepė jam atsiprašyti.

TV3 nuotr./Kristina Meseguer
TV3 nuotr./Kristina Meseguer

Deja, nesėkmingai... „Ta mergelė su silikoninėmis krūtinėlėmis, ten – nieko natūralaus. Jei galėtų, tai ir į smegenis to silikono įsidėtų“, – apie atsiprašymus nė negalvoja T.Barštys.

TV3 nuotr./Tautvydas Barštys
TV3 nuotr./Tautvydas Barštys

Tad Tautvydas ne tik, kad nepirks Kristinos automobilio. Dar blogiau! Tokį automobilį jis panaudotų tik savo ūkyje – ten, kur, Barščio manymu, ir turi važinėtis toks už milijoną pardavinėjamas automobilis.

„Pas Barštį, žinai, žirgai iš „Rolls Royce“ valgo. Tai jai iki Barščio kaip iki mėnulio. Kokia kalba gali būti su chamine? Reikia chamiškai kalbėti ir elgtis. O jeigu jai pasakysiu „atsiprašau“, tai ji dar chamiškiau pradės elgtis“, – sakė verslininkas.

„TOP 3“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais, 21 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius