Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerda Žemaitė įsiamžino glamūrinėje fotosesijoje: „Tokios dar nebuvau turėjusi“

„TV pagalbos“ žvaigždė nustebino nauju įvaizdžiu. Neseniai ji įsiamžino glamūrinėje fotosesijoje, kuri priminė Naujųjų šventę. Tai buvo pirmoji tokios stilistikos fotosesija.
Gerda Žemaitė
Gerda Žemaitė / Adamo Aleksėjėvičiaus nuotr.

Gerda Žemaitė atvira – kai fotografas Adamas Aleksėjėvičius pasiūlė fotosesiją, ji iš karto, net nesvarsčiusi sutiko, rašoma paties fotografo išplatintame pranešime spaudai.

„Man be proto patiko visa idėja, o tuo pačiu, ir tokios glamūrinės fotosesijos nebuvau turėjusi“, – pasakojo ji.

Tai buvo jau antra G.Žemaitės fotosesija pas šį fotografą, kurio kūryba ją žavi.

„Apskritai man patinka fotosesijos, kurios būna suorganizuotos nuo iki, kai tau nereikia sukti galvos nei dėl makiažo, nei dėl stiliaus. Belieka tik atvykti ir mėgautis! Adamas apskritai mane žavi kaip asmenybė. Anksti susidomėjęs fotografija, jis atiduoda visą save kūrybai. Tokius žmones aš labai palaikau ir vertinu. Juolab, kad jo darbai kalba patys už save“, – gražių žodžių negailėjo moteris.

Fotosesijos nuotraukos - galerijoje:

Anot G.Žemaitės, pati fotosesija buvo labai jauki ir rezultatyvi: „Kai prie įvaizdžio dirba savo srities profesionalai, nereikia sukti galvos dėl nieko. Galvoji tik apie tai, kaip kuo geriau išpildyti sumanytą idėją. Nors fizinių pastangų tikrai prireikė, pavyzdžiui, fotosesijos metu teko išlaikyti pozą pritūpus su aukštakulniais, tuo pačiu išlaikyti ir taisyklingą laikyseną. Būtent tokiais momentais supranti, koks nelengvas profesionalių fotomodelių darbas!“

Tiesa, fotografas A.Aleksėjėvičius pastebėjo, kad šios fotosesijos stilistika turbūt būtų labiau tikusi naujųjų metų fotosesijai.

„Pagalvojau, kodėl gi jos nepristačius visai neseniai prasidėjusių tigro metų proga. Šį kartą norėjau padaryti kažką labai ryškaus, blizgančio, glamūrinio, taip ir gimė visa šios fotosesijos stilistika – disko gaublys, blizgantys rūbai ir aksesuarai, lietučio ir sidabro dekoracijos“, – sakė fotografas.

Kaip pats teigia, labiausiai mėgsta kurti ir dirbti, kai gauna visišką laisvę ir gali stilizuoti ir nufotografuoti fotosesiją taip, kaip jam atrodo geriausiai: „Džiaugiuosi, kad Gerda visada leidžia tai daryti. Kadangi abu su Gerda likome labai patenkinti visos komandos rezultatu – į tokios pačios stilistikos fotosesiją noriu pakviesti visus norinčius.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas