Renginyje apsilankė tokie žinomi žmonės, kaip verslininkė Inga Stumbrienė, prodiuseris Gediminas Juodeika, atlikėja Goda Alijeva, modelis Gintarė Songailienė, dainininkas Linas Adomaitis, stilistas Joringis Šatas, dizainerės Indrė Kvedarienė ir Eva Mankus, papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė ir kiti.
Grupės ŽAS atlikėjas Gidonas Šapiro-Bilas naujos gurmaniško maisto krautuvėlės „Meat Point“ atidaryme Kaune kviestiniams svečiams surengė tikrą puotą – vaišino įvairiausiais sūriais, alyvuogėmis, pagardais, traškučiais, pomidoriukais bei kitomis gėrybėmis.
„Mano namuose visada yra makaronų, kokybiško aliejaus, svogūnų ir pomidorų pastos“, – patikino dainininkas, garsėjantis savo kulinariniais sugebėjimais.
Jis įsitikinęs, kad net angliavandenių gausūs produktai nekenkia figūrai, nes pagrindinės puikios išvaizdos bei savijautos taisyklės yra saikas ir režimas.
„Jei nepavyksta laiku pavalgyti, praleidžiu „ėjimą“. Geriau nieko nekramtau nei bet ką. Užkandžiams renkuosi riešutus ar javainių batonėlius“, – pasakojo G.Šapiro-Bilas.
Atlikėjas neabejoja – geras maistas yra brandos požymis. Anot jo, jaunystėje tinka ir skuba, ir greitas maistas. Gurmanu tampama tik didėjant gimtadienių skaičiui.
G.Šapiro-Bilo pastarųjų metų atradimas – salierai bei avokadai.
„Mūsų silpnybė – alyvuogės! Įvairiausios! Juodos, žalios, rausvos“, – patikino Irenos ir Vlado Garastų pora.
Vienas ryškiausių Lietuvos krepšinio trenerių sakė, kad alyvuoges jis naudoja ne tik kaip užkandį, bet kaip ir įvairių patiekalų pagardą.
„Tarkim, paskanini barščius!“, – kalbėjo maistui neišrankus V.Garastas.