Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Gimtadienio į Turkiją nuvykęs švęsti Ištvanas Kvikas atsidūrė ligoninėje: „Gavau nemalonią dovaną“

Dainininkas, grupės „Sare Roma“ lyderis Ištvanas Kvikas birželio 10 dieną šventė savo gimtadienį. Žinomas vyras jo atšvęsti su šeima išvyko į Turkiją, vis dėlto kelionę apkartino nemalonus įvykis – muzikantas atsidūrė ligoninėje.
Ištvanas Kvikas
Ištvanas Kvikas / Asmeninio albumo nuotr.

Ištvanas Kvikas atostogų metu žaisdamas tenisą patyrė rimtą traumą ir dvi dienas praleido vienoje iš Turkijos ligoninių.

Grupės „Sare Roma“ lyderis ketvirtadienio vakarą apie tai papasakojo savo feisbuko paskyroje – čia paviešino įrašą, kuriame atskleidė, kad jo laukia dar ilga reabilitacija.

„Sveiki, mano mielieji.

Nuo mano gimimo dienos praėjo jau dešimt dienų, o aš tik dabar ateinu kiekvienam iš Jūsų padėkoti. Neįmanoma suskaičiuoti, kiek sveikinimų, palinkėjimų ir gražių žodžių išgirdau iš Jūsų, bet kodėl dėkoju tik dabar? Atsitiko gyvenimas.

Gimimo dieną švęsti su didele savo šeima išvykau į Turkiją, kur jau pirmąją dieną gavau itin nemalonią gimimo dienos dovaną – žaidžiant tenisą man plyšo kojos raumuo ir gimimo dienos kelionė pakrypo visai kitu scenarijumi.

Dvi dienas praleidau Sidės ligoninėje, kur man buvo suteikta visa reikalinga ir profesionali pagalba. Esu dėkingas visiems ten dirbusiems žmonėms. Koja buvo sugipsuota, tad teko mokytis judėti naujomis, man neįprastomis sąlygomis. Esu dėkingas savo artimiesiems ir šeimai, kurie taip palaikė ir padėjo. Taip pat ir visiems lietuviams, kurių Turkijoje sutikau labai daug. Visi linkėjo sveikatos, tad nors kelionė nebuvo tokia, kokios tikėjausi, geros nuotaikos tikrai nepraradau. Kai kur netgi galėjau mėgautis privilegijomis – oro uoste iki lėktuvo buvau atgabentas specialiu transportu. Lyg koks VIP keleivis.

Tad noriu dar kartą padėkoti visiems. Manęs dar laukia ilga reabilitacija, kol vėl galėsiu vaikščioti įprastai. Tačiau noriu nuraminti visus savo gerbėjus ir klausytojus – visi suplanuoti koncertai įvyks, tik scenoje mano judesiai kurį laiką gal bus kiek kitokie. Bet ir tai praeis. Kiekvienam iš Jūsų siunčiu meilę ir sakau iki susitikimų koncertuose!“ – rašė I.Kvikas.

Ištvanas pasidalijo ir keliomis nuotraukomis – iš ligoninės, teniso kortų ir oro uosto.

Sveiki mano mieleji nuo mano gimimo dienos praėjo jau dešimt dienų, o aš tik dabar ateinu kiekvienam iš Jūsų padėkoti....

Posted by Istvan Kvik on 2024 m. birželio 20 d., ketvirtadienis

Po šiuo įrašu bičiuliai dainininkui linkėjo stiprybės ir kuo greičiau pasveikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius