Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė grįžo vesti laidos „Bus visko“

Prieš kelis mėnesius socialinių tinklų žvaigždė Gintarė Gurevičiūtė po pramogų pasaulyje nuaidėjusio skandalo dingo iš „Bus visko“ eterio. Tačiau prasidėjus naujam sezonui, ji – ir vėl minėtos televizijos laidos vedėja.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dar prieš kelis mėnesius Gintarei pasitraukus iš eterio nebuvo aišku, ar žinomą moterį žiūrovai ir vėl išvys vedančia televizijos laidą. Visgi antradienio vakarą sugrįžusi „Bus visko“ praskleidė paslapties šydą – laidą vėl vedė G.Gurevičiūtė.

Pirmąja naujo sezono pašnekove tapo Čikagoje gyvenanti Aurika Savickaitė, kuri pasaulyje išgarsėjo dėl JAV ligoninėms pasiūlytų ventiliacinių šalmų.

Tiesa, pasitraukusi iš vedėjos pozicijos, Gintarė iš laidos visiškai taip pat nebuvo dingusi, mat yra viena iš jos kūrėjų.

15min primena, kad iš eterio Gintarė netikėtai dingo pavasarį ir porą laidų buvo girdimas tik kolegės Simonos Albavičiūtės-Banditos užkadrinis balsas. Šią situaciją 15min tada paaiškino LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

„Laidos „Bus visko“ Gintarė Gurevičiūtė neveda nuo balandžio 20 d. Gerbiame laidos vedėjos sprendimą, kurį ji priėmė po konsultacijų su televizija.

LNK ragina šioje jautrioje situacijoje visus ne tik laikytis oficialių epidemijos valdymo taisyklių, bet ir išlikti morališkai atsakingais ir nekurstyti visuomenėje nereikalingos įtampos sudėtingu šaliai metu“, – komentarą dėl situacijos anksčiau pateikė televizijos atstovas spaudai G.Malaškevičius.

Primename, kad G.Gurevičiūtė kritikos sulaukė, kai apie tai, kad viešėdama Kipre susirgo koronavirusu, prabilo gerokai vėliau. Ji teigė nekalbėjusi anksčiau, nes bijojo skandalo. Vis dėlto skandalas, nors ir po pusmečio, kilo.

„Influencerė“ kritikuota dėl to, kad net dingus kvapui ir skoniui toliau atostogavo, be to, grįžusi į Lietuvą koronaviruso testą pasidarė tik po kelių dienų. Tuo metu pati Gintarė aiškino nė neįtarusi, kad serga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas