Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giulija atskleidė, kodėl viešumoje jos dukra dažnai pristatoma neteisingai: „Tai – jau praeitis“

Nors dažnai atlikėja Monika Falcon yra pristatoma kaip scenos legendos Giulijos dukra, tačiau pati dainininkė teigia, kad tai nėra teisinga. „Tai – jau praeitis“, – televizijos laidoje teigė Giulija ir atskleidė to priežastis.
Giulija ir Monika Falcon
Giulija ir Monika Falcon / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

TV3 laidoje „Kas po kiek?“ šį šeštadienį skambės ne tik įvairiausi klausimai, bet ir dainos! Ir viskas dėl to, jog vienos komandos narėmis tapo puikiai žinomos Lietuvos scenos žvaigždės. Tai – Giulija Baužienė, jos dukra Monika Falcon ir Aušrinė Gerikienė, geriau žinoma Tikrosios išdykėlės slapyvardžiu.

Stop kadras/Laida „Kas po kiek?“
Stop kadras/Laida „Kas po kiek?“

Kad tokį žaismingą slapyvardį būtų galima pritaikyti ir jam, pristatydamas šio vakaro viešnias patvirtino ir Mindaugas Stasiulis. „Prieš 8 valandą vakaro parduotuvėje aš taip pat būnu tikrasis išdykėlis“, – juokavo jis.

O štai Giulija, scenoje praleidusi beveik 40 metų, skubėjo pristatyti savo dukrą, operos solistę M.Falcon.

Stop kadras/Laida „Kas po kiek?“
Stop kadras/Laida „Kas po kiek?“

„Monika dažniausiai yra skriaudžiama, nes ją visą laiką pristato kaip Giulijos dukterį. Tačiau tai – jau praeitis. Šiandien ji pati yra Europos operos solistė, sopranas. Jūs paprašykite, kad Monika padainuotų – kai dainuoju aš, tai jau yra įprasta“, – pasididžiavimo dukra neslėpė G.Baužienė.

O tuomet, kai Monika uždainavo štrauką iš operos, kitoje pusėje stovinti Ainos komanda liks be žado. Mat sritis, kurioje dirba Aina – finansai – yra kardinaliai kitokia! Tačiau galbūt Aina, į žaidimą atvykusi su vyru Antanu ir kaimynu Mindaugu, turėjo daugiau pranašumo žaidime, susietame su kainomis ir vertėmis?

„Jaučiu pareigą gerai pasirodyti. Esu žmona ir mama, todėl kainas išmanau gerai“, – šypsojosi moteris.

Stop kadras/Laida „Kas po kiek?“
Stop kadras/Laida „Kas po kiek?“

Dalyviai spėliones pradėjo nuo klausimų apie tai, kiek galėtų kainuoti vardiniai automobilio numeriai, gigantiškas batutas bei įvairios maisto prekės. Tuomet abi komandos tariamai keliavo į safarį Serengečio parke ir net kopė į Everesto kalną!

„O nuo kada čia tokia kaina vardinių numerių? Kai aš pirkau, žinau, kad kainavo 1500 eurų“, – stebėjosi A.Gerikienė.

Didžiausia intriga kilo tuomet, kai komandas skyrė vos vienas taškas. Tuomet prasidėjo antrasis turas, kuriame pasirodė M.Stasiulio kolegė Gabija. Šįkart mergina buvo teniso žvaigždės vaidmenyje. Dalyviai jos turimus daiktus bandė sudėti ant teisingų lentynų su kainomis.

Dainininkių komandai pravertė tai, kad Monika žaidžia padelį, o Aušrinė yra žaidusi tenisą. Moteris neslėpė – raketė tikrai turėtų būti brangi, tad jau netrukus priėmė sprendimą už visą komandą!

Išdėliojus finalinę produktų eilutę, tarp merginų kils nesutarimų. Vedėjui uždavus klausimą, ar merginos nesusipyks, žaidėjos neslėpė – viskas įmanoma. „Susipyksim, tikrai susipyksim“, – choru atšovė jos, o ar moterims pavyko nugalėti priešininkų komandą, pamatysime jau šio šeštadienio laidoje.

„Kas po kiek?“ – šeštadieniais 17.20 per TV3

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai