Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Goda Alijeva: „Mūsų su Rolandu skyrybos brendo ilgą laiką“

Neabejotinai viena gražiausių pramogų pasaulio porų Goda (32) ir Rolandas (33) Alijevai po 9-erių metų santuokos nutarė pasukti skirtingais keliais. Pasak atlikėjos, šis sprendimas brendo ilgai, jį priimti buvo tikrai nelengva, tačiau, kaip pati tikina, gyvenimas tuo nesibaigia. Nepaisant jųdviejų santykių, ji visuomet Rolandui liks dėkinga už du nuostabius vaikus.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / Asmeninė nuotr.

Birželio pabaigoje pasirodžius žiniai, kad dainininkė, drabužių kūrėja Goda Alijeva ir buvęs krepšininkas, dabar verslininkas Rolandas Alijevai išgyvena santykių krizę, sutuoktiniai šia tema kalbėti vengė. Tačiau liepos 20-ąją, Kauno apylinkės teismui oficialiai juos išskyrus, Goda 15min sutiko papasakoti, kodėl visgi susitaikymo kelio pora nerado.

„Mūsų su Rolandu skyrybos brendo ilgą laiką. Skyrybos neįvyksta per vieną dieną, turi būti kažkokių įvykių pasekmė. Atsitiko taip, kaip atsitiko. Nėra čia ko gailėtis, bet nėra ir ko džiaugtis, čia tikrai ne garbė, bet kuriuo atveju šeima yra didžiausia vertybė, juolab kai joje auga maži vaikai. Bet kartais taip nutinka“, – 15min prisipažino Goda Alijeva.

Paklausta, galbūt jos sugrįžimas į grupę YVA, dažna koncertinė veikla, taip pat turėjo įtakos sutuoktinių pykčiams, Goda tai griežtai paneigė.

„Tai yra mano darbas, mes su Rolandu susipažinome, kai dirbau tokį darbą. Čia ne naujiena, mano veikla niekuo nesusijusi su skyrybomis“, – sakė ji.

Pasak Godos, sprendimas eiti skyrybų keliu buvo priimtas tik tuomet, kai jie buvo tikri, kad šansų susitaikyti nebėra. Todėl į teismą kreipusis liepos 12-ąją, be jokių nesutarimų po savaitės, liepos 20-ąją pora jau buvo išskirta.

„Skyrybos tarp mūsų buvo prasidėjusios jau seniai. Tai yra per daug asmeninis reikalas, kad apie tai kalbėčiau viešai. Tai labai asmeniška, be proto skaudu, – atviravo Goda. – Visa tai reikia išgyventi ir laikyti savyje. Čia gyvenimo pamokos, bet dėl to gyvenimas nesibaigia.“

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rolandas ir Goda Alijevai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rolandas ir Goda Alijevai

Goda, kaip ir Rolandas, tikino, kad galimybe per 30 dienų apskųsti teismo nutartį, nepasinaudos.

„Sprendimas jau yra priimtas, viskas jau nuspręsta. Jau seniai esame susitaikę su šiuo sprendimu ir tiek“, – teigė ji.

Kad ir kaip bebūtų, Goda sako visuomet išliks dėkinga Rolandui dėl dviejų su juo susilauktų vaikų ir 9-erius metus trukusios santuokos.

„Vaikai yra pats nuostabiausias dalykas apskritai. O santuoka yra dviejų žmonių darbas. Natūralu, kad per tuos metus tikrai daug ko buvo – ir labai gražių dalykų, ir liūdnesnių. Gyvenimas yra banguotas, vieną dieną džiaugiesi, kitą dieną – verki. Bet vis tiek tai yra gražu, tai yra patirtys, tai yra gyvenimiška“, – 15min kalbėjo Goda Alijeva.

Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai

15min primena, kad kad grupės „69 danguje“ narė Goda Sabutytė ir krepšininkas Rolandas Alijevas susituokė 2009 metų liepos 25 dieną. Meilę pora prisiekė Birštono Šv.Antano Paduviečio bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Goda Sabutytė ir Rolandas Alijevas: „Tai – mūsų svajonių vestuvės!“

Pora prieš kelerius metus nėrė į verslą – Goda ėmė kurti glaustinukes, vėliau ir kitus drabužius, šiame versle žmonai talkino ir Rolandas.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas