Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva prieš M.A.M.A numetė kelis kilogramus: „Norėjosi jaustis patogiai“

Penktadienio vakarą vykusiuose kone didžiausiuose metuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A, raudonu kilimu žengė šimtai pramogų pasaulio atstovų. Tarp jų – ir dainininkė, grupių „69 Danguje“ ir „YVA“ narė Goda Alijeva, kuri šiems apdovanojimams ruošėsi ypatingai. Žinoma moteris pripažino dėl ypatingo renginio atsikračiusi net kelių kilogramų.
Goda Alijeva
Goda Alijeva / TV3 ir 15min nuotr.

Didžiausiam metų muzikos renginiui G.Alijeva puošėsi dizainerio Roberto Kalinkino kurtu kombinezonu, kurio pagrindinis akcentas – įvaizdį pagyvinančios baltos plunksnos. Tiesa, dainininkė nepabijojo paeksperimentuoti – po apačia ji užsivilko tamsius marškinėlius.

„Šitų marškinėlių neturėjo būti, tačiau norėjau paprasto, gatvinio stiliaus, – 15min pasakojo Goda. – Norėjosi šį vakarą atrodyti ir kukliau, ir laisviau. Ne paslaptis, kad mūsų laukia smagus, šokių kupinas vakaras, tad nesinorėjo rūpintis kitomis detalėmis“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva, Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva, Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova

Atlikėja sako kiekvienais metais ypatingai laukianti M.A.M.A apdovanojimų, jai, kaip ir visiems muzikos pasaulio atstovams, tai labai svarbus renginys: „Kiekvienais metais labai laukiu šio renginio, norisi pasimatyti su senai matytais pažįstamais, draugais, išvysti patį renginį. Dažniausiai mums tenka būti kitoje barikadų pusėje, tad tokiomis progomis tikrai verta pasidžiaugti“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ant M.A.M.A kilimo – protestas: Marijos Grabštaitės įvaizdis skelbė ypatingą žinutę

TAIP PAT SKAITYKITE: Po skandalo – Jazzu ašaros ir atvira išpažintis: „Atsiprašau, jei kažkada įskaudinau“

Vis dėlto šiemet Goda negalvojo ne tik apie įvaizdį, bet ir savijautą. Moteris pripažįsta prieš renginį nusprendusi susitvarkyti mitybą ir numesti kelis kilogramus. Ar pavyko?

„Tikrai taip. Kai tik Ingrida (Martinkėnaitė – red.) mane pamatė, iš karto pasakė, kad atrodau sulieknėjusi. Tai tikslas pasiektas, – juokiasi G.Alijeva.– Tiesiog iki renginio stengiausi valgyti labai sveikai, rūpintis savo mityba, prižiūrėjau, ką valgau. Nors mano apranga puikiai slepia mano formas, norėjosi jaustis patogiai“.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva

Kaip pati sako, mitybą pakoreguojanti ne prieš kiekvieną renginį, o ir stengiasi savęs ypatingai neriboti. Anot G.Alijevos, ji mėgstanti apvalesnes formas, todėl leidžia sau ir pasimėgauti.

Šiuo metu moteris sveria apie 56 kilogramus, tačiau pripažįsta kartais mėgstanti taisykles sulaužyti.

„Šiandien mažai valgiau, bet užtat kiek torto suvariau, – juokiasi G.Alijeva. – Tiesa, stengiuosi nevalgyti angliavandenių, batonų, saldumynų, bet visko pasitaiko“.

Goda išduoda taip pat besistengianti nevalgyti vėlai vakare, kartais apsilanko sporto klube.

Tiesa, šiemet atlikėja didžiausiame metų muzikos renginyje apsilankė viena. Dar praėjusiais metais Goda Alijeva raudonu kilimu žengė kartu su sutuoktiniu Rolandu Alijevu, tačiau vasarą pora paskelbė apie skyrybas. Paklausta, ar šis faktas apsunkino jos pasirodymą viešumoje, ji tikino su situacija jau susitaikiusi.

„Tai yra mano sfera, mano vieta, tad tikrai nesvarbu. Vyrai gali keistis, svarbu, kad man pačiai gera su savimi. Kad ir klausia manęs, tai jau yra išgyventas dalykas, jokia ne naujiena“, – 15min pripažino atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauno Nemuno salą užtvindė žvaigždės: pasitikite M.A.M.A raudono kilimo svečius

VIDEO: Dramatiška gelbėjimo operacija turistų pamėgtame kurorte – pakilęs upės vanduo nusinešė merginą gelbėjusį vyrą

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A karūnavo 2018-ųjų geriausius: triumfavo „G&G Sindikatas“ ir paslaptingasis Dynoro

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas