Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Goda Problema ruošiasi gąsdinančiam iššūkiui: prakalbo apie savybę, kuri jai gali pakišti koją

Socialinių tinklų žvaigždė Goda Problema nekantriai laukia naujo iššūkio – lapkritį startuosiančio projekto Pagauk bangą!“. Goda bus viena iš dešimties žvaigždžių, besimokysiančių banglenčių sporto subtilybių naujame dirbtinės bangos baseine „citywave Vilnius“. Ji atskleidė, kad pernelyg nesijaudina – mergina nesėkmėmis per daug neapsikrauna.
Goda Problema
Goda Problema / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 LNK Goda Problema

Projekte „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ Goda Problema dalyvaus su dar devyniais garsiais šalies veidais. Atsistoti ant banglentės visi projekto dalyviai mokytis šviežutėliame dirbtinės bangos baseine, o jiems padės Lietuvos banglenčių čempionas Rokas Bakstys.

„Niekada nesu ant banglentės nei stovėjusi, nei sėdėjusi, nei ją lietusi. Iš kažkiek panašių potyrių išbandžiau tik vandenlentes, tačiau puikiai suprantu, kad čia – du skirtingi dalykai. Tik save raminu, kad gal kažkiek panašios patirties jau turėsiu“, – sakė Goda Problema.

Asmeninio albumo nuotr./Goda Problema
Asmeninio albumo nuotr./Goda Problema

Anot jos, vandenyje Goda jaučiasi puikiai, bet turi vieną didelę bėdą – negali panerti neužsikimšusi nosies.

„Čia bus mano iššūkis. Aš nieko nebijau, bet man svarbiausia užsikimšti nosį. Įsivaizduoju, kad treniruotėse vis tiek krisiu į baseiną nuo jame sukurtos bangos. Reikės mėginti spėti pakelti rankas ir greitai užspausti nosį ar galvoti kažkokį kitą sprendimą. Neabejoju, kad komanda padės“, – šypsojosi socialinių tinklų žvaigždė.

Asmeninio albumo nuotr./Goda Problema
Asmeninio albumo nuotr./Goda Problema

Dalyvauti projekte Goda sako sutikusi ir dėl to, kad labai norėjo nuotykio, ir norėdama pataisyti savybę, kurią laiko savo didžiausia silpnybe.

„Man labai trūksta disciplinos. Galvoju, kaip reikės šitą perkopti einant į treniruotes... Juk bent dukart per savaitę su Roku ir „citywave Vilnius“ komanda tikrai treniruosiuosi. Esu pratus numesti tokius pomėgius – kiek kartų buvau pradėjusi vaikščioti į sporto salę, tiek ir nustojau“, – atviravo Goda Problema.

Anot jos, projekte nepavyks sugalvoti pasiteisinimų, kodėl galėtų neatvykti į treniruotę su Roku Baksčiu – teks laikytis grafiko.

„Tikiuosi, kad man padės, nes šita savybė užknisa ir mane pačią“, – juokėsi „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ dalyvė.

Asmeninio albumo nuotr./Goda Problema
Asmeninio albumo nuotr./Goda Problema

Gaudyti bangas ir stotis ant banglentės Godai tikrai padės jos didžiausia stiprybė. Mergina atskleidė, kad nesėkmių į galvą pernelyg neima.

„Gyvenime nelabai apsikraunu. Jei kažkas nepasiseka, nepradedu žliumbti, isterikuoti, nepuolu į paniką. Šitas mane tikrai gelbės projekte, nes ir neišsilaikyti ant bangos, nukristi nuo lentos nebus tragedija“, – šypsojosi mergina.

Goda juokiasi – jei puikiai seksis gaudyti bangą dirbtinės bangos baseine, prasidėjus „LNK iššūkiui. Pagauk bangą!“ teks keisti vardą.

„Nebebūsiu Goda Problema. Projekte keisiu vardą – būsiu Neproblema“, – kvatojo mergina.

Tiesioginis naujojo šou „LNK iššūkis. Pagauk bangą!“ atidarymas iš „citywave Vilnius“ – lapkričio 9-ąją, 19.30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas