Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grožio studijos gimtadienyje – ir žinomi pramogų pasaulio veidai

​​​​​​​Pirmadienio vakarą garsios kaunietės rinkosi į Kaune įsikūrusios grožio studijos „Elitera“ aštuntąjį gimtadienį. Renginyje jos ne tik domėjosi priauginamų plaukų tendencijomis, bet ir pačios išmėgino pasidabinti ilgomis garbanomis bei mėgavosi mentalisto Nicholo Kin pasirodymu.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Organizatorių nuotr.

Prieš aštuonerius metus Kaune duris atvėrusi plaukų priauginimo studija „Elitera“ greitai užsitarnavo savo gerą vardą ir tapo pamėgta žinomų Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių. Grožio studijos įkūrėja, TV laidų vedėja Gintarė Eimantaitė džiaugiasi, jog po truputį visuomenės požiūris į priaugintas plaukų sruogas ar perukus keičiasi ir tiek moterys, tiek vyrai, norėdami turėti vešlius, sveikus ir žvilgančius plaukus, vis dažniau renkasi šį būdą, rašoma pranešime spaudai.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Susipažinti su naujausiomis priauginamų plaukų tendencijomis panoro ne viena žinoma Lietuvos moteris. Studijos gimtadienio renginyje buvo galima sutikti dainininkę Ingridą Kazlauskaitę, „TV pagalbos“ gelbėtoją Gerdą Žemaitę, renginių organizatorę Ingą Budrienę, „E.M.M.A Beauty Lab“ įkūrėją Emeritą Norkeliūnę, išskirtinių papuošalų kūrėją Elvyrą Monginienę, „Stiliaus klasė“ stilistę Viktoriją Koročiną, TV laidų kūrėją Danutę Nicolas, plaukų stilistus Egidiją Šatikienę, Karolį Murauską, grožio specialistę Liliją Baltramiejūnaitę bei kitus.

Šventės vedėja, TV laidų prodiuserė ir renginių organizatorė Gintarė Kreipavičiūtė susirinkusioms viešnioms pristatė ne tik „crazy“ plaukų kolekciją, bet ir ypatingą renginio temą – plaukų magiją. Būtent todėl gimtadienio dalyvės galėjo mėgautis išskirtiniu mentalisto Nicholo Kin pasirodymu bei pasidaryti ne vieną asmenukę originaliuose kortų rėmeliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas