Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Grupę SEL palieka pritariančioji vokalistė Kaia: „Jo sprendimai man nėra priimtini“

Dainininkė Kamilė Tumelytė, žinoma Kaia pseudonimu, iki šiol dainavo grupėje SEL – buvo pritariančioji vokalistė. Pastarųjų dienų įvykiai, kai grupės lyderis Egidijus Dragūnas necenzūriniais žodžiais išplūdo tinklaraštininkę Simoną Burbaitę ir pagrasino jai smurtu vien dėl to, kad ši lanko bokso treniruotes, paskatino Kaią imtis jau kelerius metus brendusio sprendimo.
Kamilė Tumelytė-Kaia ir Egidijus Dragūnas
Kamilė Tumelytė-Kaia ir Egidijus Dragūnas / Imanto Boiko ir Žyginto Jurevičiaus („PR house“) nuotr.

15min Kaia teigė, kad penktadienį pranešė E.Dragūnui, jog paliko grupę SEL ir nuo šiol žada vystyti tik solinę karjerą.

„Labai ilgai apie tai galvojau, bet laukiau tinkamiausio laiko, kada būtų galima tai padaryti. Šių metų pradžioje jau buvau visiškai apsisprendusi palikti grupę, bet per save vis neperlipdavau. Tačiau manau, kad dabar yra teisingas laikas kažką keisti“, – sakė Kaia.

Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./Silvija Pankūnaitė, Egidijus Dragūnas ir Kamilė Tumelytė-Kaia
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./Silvija Pankūnaitė, Egidijus Dragūnas ir Kamilė Tumelytė-Kaia

Kaia pasakojo, kad pastarųjų dienų įvykiai, kai Selas viešojoje erdvėje pasižymėjo netinkamu elgesiu, su jos sprendimu nesusiję, tačiau davė pagrindą apsispręsti greičiau.

„Pajutau, kad nejuda reikalai – vyksta tas pats per tą patį, niekas nesikeičia. Nei repertuaras atnaujinamas, nei naujos idėjos gvildenamos, nei bendravimas grupės viduje ar politika keičiasi. Nors dainavimas yra didelis malonumas, į tai žiūriu kaip į darbą, todėl turiu griežtą darbo etiką ir, manau, yra tam tikri aspektai, kaip galima elgtis su savo bendražygiais, planuoti darbą, koncertus. Šių dalykų ilgą laiką pasigedau, asmenybė bręsta ir supranti, kad mano prioritetai gyvenime yra kiti“, – pasakojo Kaia.

Ar E.Dragūnas su grupės nariais bendrauja taip pat, kaip su žmonėmis socialiniuose tinkluose?

„Aš taip negalėčiau pasakyti, nes grupėje turėjom labai gražius santykius, buvome susigyvenę kaip maža šeima. Bet visko pasitaikydavo, tam tikri jo sprendimai, jo elgesys, man nėra priimtini. Labiausiai mane žeidė, kad nebūdavo jokio pasitarimo su grupės nariais. Tame nėra nieko blogo, bet man tai netiko ir nusprendžiau išeiti“, – teigė Kaia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinomi žmonės stojo Simonos Burbaitės pusėn: „Selai, tau reikėtų pasitikrinti galvą“

Imanto Boiko nuotr./Kaia
Imanto Boiko nuotr./Kaia

Kaia džiaugiasi, jog žmonės neliko abejingi ir į Selo elgesį su Simona Burbaite nepažiūrėjo pro pirštus.

„Mano širdis labai džiaugiasi, kad žmonės dalijasi šia istorija, ir kad neatsirado sakančių, kad „ai čia bajeris, juk visą laiką taip buvo, tai kam jūs kreipiat dėmesį“. Reikia į tokius dalykus kreipti dėmesį. Pasauliniu mastu irgi yra žvaigždžių, kurie pasižymi savo charakteriu, tačiau kuria nuostabią muziką. Tai galbūt reikėtų atskirti, bet aš manau, kad muzika ir kūryba yra tiesiogiai rezonuojantis dalykas su tavo gyvenimu. Ir paskutinis kūrinys „Nieko verta“ pasako viską ir parodo požiūrį į moteriškos lyties atstoves“, – 15min pasakojo Kaia.

TAIP PAT SKAITYKITE: Simoną Burbaitę šokiravo Selo grasinimas: „Sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus“

Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje

15min rašė, kad „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis, reaguodamas į pastarųjų dienų įvykius, nusprendė pašalinti Egidijaus Dragūno-Selo dainas iš radijo stoties dainų grojaraščio. Sužinojęs šią naujieną, E.Dragūnas-Selas išplatino pranešimą spaudai, kuriame atsikirto radijo stočiai ir pašiepė moteris.

Skandalas kilo ketvirtadienį, kai Egidijus Dragūnas pasiūlė duoti į galvą Simonai Burbaitei. „Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Šiam skandalui neliko abejingi ir žinomi žmonės. Selo elgesiu pasibaisėjo Erica Jennings, Beata Tiškevič ir Audrius Bružas.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas