Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio besilaukianti Sofio Gelašvili su vyru Dominyku Niūniava švenčia pirmąsias vestuvių metines

Gruzijos parlamentaro, milijonieriaus Valerijaus Gelašvilio dukra, stilistė Sofio Gelašvili (22) ir jos išrinktasis, asmeninis sporto treneris Dominykas Niūniava (24) švenčia popierines vestuves – praėjo lygiai vieneri metai nuo didžiosios jų šeimos šventės.
Sofio ir Dominykas Niūniavos
Sofio ir Dominykas Niūniavos / Svetlanos Baturos nuotr.

„Prieš metus tapom šeima. Vieni nuostabiausių metų, kurie buvo tokie ypatingi mums, kaip šeimai. Nepakartojamas tas jausmas, kai dėl mūsų meilės jau plaka ne dvi mūsų širdys, bet ir trečia maža širdelė“, – pasidalinusi lygiai prieš metus vykusių jų vestuvių nuotrauka feisbuke rašė Sofio.

Kaip 15min sakė pati Sofio, vestuvių metines jiedu su vyru šiemet mini ramiai. Sofio laukiasi, šeima netrukus susilauks pirmagimės, todėl, kaip patys sako, pastaruoju metu norisi daugiau ramybės.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvės
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvės

TAIP PAT SKAITYKITE: Gruzijos milijonieriaus dukra Sofio Gelašvili-Niūniavė laukiasi pirmagimio

„Važiuosime su šeima į gamtą, į Trakus, o vakarienę jau valgysime tik dviese“, – 15min sakė Sofio. Tiesa, vėliau nusijuokė prasitardama, kad rytą jiedu pradėjo nuo gausybės įvairių saldumynų.

Pasak Sofio, pastarieji metai santuokoje tiek ją, tik Dominyką išmokė supratimo, tolerancijos vienas kitam. „Išmokome kartu gražiai gyventi. Iš pradžių turbūt bet kuriai jaunai šeimai tai būna iššūkis, tačiau išmokome vienas kitam nusileisti, kai reikia, nesipykti dėl smulkmenų. Nors mes abu esame labai panašūs, gal todėl sutarti mums šiek tiek lengviau“, – kalbėjo ji.

15min primena, kad Sofio ir Dominykas susituokė 2016-ųjų liepos 30-ąją. Jiedu susituokė po mažiau nei metus trukusios draugystės.

Vestuves Vilniuje pora iškėlė laikydamasi gruziniškų tradicijų: į puotą pakvietė 130 svečių, specialiai iš Gruzijos atvyko būrys muzikantų ir šokėjų.

Dar porą menesių anksčiau pora vestuves atšventė ir gimtojoje Sofio Gruzijoje, birželio viduryje jie susituokė Tbilisyje. Ten pora susituokė bažnyčioje.

Asmeninio albumo nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvių Gruzijoje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Sofio Gelašvili ir Dominyko Niūniavos vestuvių Gruzijoje akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento