Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti

Gurmaniški Andriaus Butkaus pomėgiai tuština kišenes: už lėkštę makaronų su jūrų gėrybėmis šokėjas sumokėjo 50 eurų

Šokėjas ir televizijos laidų vedėjas Andrius Butkus, grįžęs iš atostogų saulėtoje Italijoje, daugiausia laiko praleidžia draugams pasakodamas ne apie įstabų Viduržemio regiono gamtos grožį ar įspūdingus tenykščius miestus, bet apie ragautą maistą. O vienas patiekalas jį ypač nustebino.
Andrius Butkus
Andrius Butkus / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Tą patiekalą šokėjas A.Butkus užsisakė vakarienės Italijos sostinėje metu.

„Su draugais sėdėjome vienoje kavinėje Romoje. Ir, aišku, nepasižiūrėjęs į valgiaraštį, paprašiau skaniausio jų patiekalo. Padavėjas pasiūlė makaronus ir atnešė milžinišką lėkštę, kurioje makaronų buvo žymiai mažiau nei jūros gėrybių. Tokio kiekio niekaip neįveikčiau pats vienas. Todėl visa mūsų kompanija paragavo to nuostabaus gėrio, pilno keisčiausių jūros gyventojų. Aišku, pamatęs šio patiekalo kainą, neapsidžiaugiau. Ši didžiulė lėkštė kainavo net 50 eurų (apie 172 litus). Tad tai man buvo pamoka – dabar prieš užsisakydamas, žvilgtelsiu ir į kainas. Bet, aišku, šio patiekalo skonis buvo to vertas“, – sakė jis.

Vyras prisipažino, kad jis save laiko gurmanu. „Man patinka maistą ir gaminti, ir ragauti. Manau, kad esu linkęs į gurmaniškumą ir savo skonio lavinimą“, – sakė jis.

Andrius išdavė, kad įdomiausias valgytas patiekalas buvo varlių kojelės, kurios, nors ir atrodė kaip varlių kojelės, vyrui nebuvo atgrasios. „Iš tiesų, tos kojelės atrodė kaip sumažinta višta. Ir skonis panašus. Tai, matyt, vienas iš įdomiausių mano ragautų valgių“, – pasakojo gurmanu save laikantis televizijos laidų vedėjas A.Butkus.  

A.Butkus prisipažino, kad dar iki šiol nėra sukūręs savo firminio patiekalo, tačiau jo draugai, pakviesti vakarienės, nelieka nusivylę. „Labai mėgstu eksperimentuoti su maistu. Todėl mano bičiuliai dažniausiai stebisi, kaip iš paprasčiausių, šaldytuve rastų produktų man išeina toks nuostabus patiekalas“, – sakė šokėjas.

LNK nuotr./Andriaus Butkaus maistas
LNK nuotr./Andriaus Butkaus ragautas patiekalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tyrimas: lietuviams planuojant kalėdinio stalo meniu svarbiausia kokybė bei šviežumas
Reklama
Jasonas Stathamas perima „World of Tanks“ tankų vado vaidmenį „Holiday Ops 2025“ renginyje
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos