Sportas gyvai

Gurmaniškų patiekalų vakarienė subūrė garsių draugų kompaniją

Antradienio vakarą būrys žinomų pramogų pasaulio atstovų rinkosi į sostinėje įsikūrusio restorano vasaros kiemelio atidarymą, kur nepraleido progos pasimėgauti jūros gėrybėmis.
Neringa Zeleniūtė, Jonas ir Simona Nainiai, Saugirdas Vaitulionis
Neringa Zeleniūtė, Jonas ir Simona Nainiai, Saugirdas Vaitulionis

„Tikras draugų vakarėlis“, – juokėsi į renginį restorane „Foxes burger & lobster“ sukviesti svečiai. Šventėje dalyvavo Simona ir Jonas Nainiai, Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla su dukra, Agnė ir Robertas Kalinkinai su sūnumi, Saugirdas Vaitulionis, Simona Starkutė, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu.

Svečiai skanavo trijų patiekalų vakarienę: omarų sriubą, krabų kojas iš Barenco jūros ir maskarponės desertą.

Modelis S.Starkutė savaitgalį leido Romoje, kur taip pat skanavo jūros gėrybes. Savo figūra besirūpinanti ir daug sportuojanti moteris stengiasi valgyti kuo daugiau natūralių baltymų. Viešėdama užsienyje, S.Starkutė nepraleidžia progos paskanauti patiekalų jūros gėrybių restoranuose.

Renginio nuotr. /Sandra Kuzmičiūtė ir Simona Starkutė
Renginio nuotr. /Sandra Kuzmičiūtė ir Simona Starkutė

„Mėsos patiekalų, kepsnių mano meniu racione galėtų nebūti. Dievinu žuvį, jūros gėrybes, o ypač krabus. Deja, bet Lietuvoje yra sunku rasti restoraną, kuriame gerai pagamina krabus. Jų mėsa dažnai būna pervirta“, – sakė S.Starkutė.

Nors Simona ir Jonas Nainiai yra tikri kepsnių mėgėjai, nepraleidžia progos paskanauti ir jūros gėrybėmis. Jų antradienio vakarą skanavo ir restorane „Foxes burger & lobster“. Tiesa, viešėdamas Londone J.Nainys visuomet užsuka į pamėgta omarų restoraną.

„Mums labai patinka lankytis restoranuose. Viešint užsienyje, visuomet užsukame į išgirtus restoranus. Neiname ten tiesiog pavalgyti. Tai geras laiko praleidimo būdas. Vakarienės metu gauni daug puikių emocijų, sužinai dar negirdėtų vynų, paragauji neragautų patiekalų. Ir nors pažvelgus į meniu atrodo, kad kainos tikrai ne mums, tačiau pažiūri į visą tai kaip į pramogą“, – kalbėjo J.Nainys.

Renginio nuotr. /Gurmaniškos vakarienės akimirka
Renginio nuotr. /Gurmaniškos vakarienės akimirka

Šeimai teko lankyti ir ne viename „Michelin“ žvaigždutėmis apdovanotame restorane.

„Galvojome, kad neišsimokėsime... Kai atnešė vyno kortą, nežinojome nė vieno pavadinimo. Buvo tikrai juokinga ir dabar smagu prisiminti. Nors vynų ir maisto kultūroje esu labai žalias, tačiau mažais žingsniais vis tobulėju“, – kalbėjo J.Nainys. „Jei Jonui nėra nuotaikos, jis mėgsta skaniai pavakarieniauti. Tuomet gaminamės namuose arba vykstame į miestą“, – juokėsi S.Nainė.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius