Vakaro metu susirinkę svečiai skanavo specialiai šiam renginiui paruoštus patiekalus ir leidosi į gurmanišką kelionę po įvairias Europos šalis – nuo šaltosios gazpacho sriubos iš Ispanijos Andalūzijos regiono, „Foie gras“ iš Prancūzijos, itališkos virtuvės šedevru vadinamo „Vitello Tonnato“ iki pagrindinio patiekalo – kepto aštuonkojo, atkeliavusio iš Viduržemio jūros regiono. Desertui šventės organizatoriai pakvietė sugrįžti į Lietuvą ir paskanauti tradiciško lietuviško medučio.
„PineWood“ baras-restoranas duris atvėrė beveik prieš metus, liepos mėnesį. Inga Malinauskienė, šio baro-restorano savininkė ir įkūrėja, taip pat Gurmanų gildijos narė džiaugėsi, kad į vakarienę susirinko tiek daug garbių svečių, kurie negailėjo komplimentų jos sukurtai gamtos, poilsio ir skonių oazei.
Savininkė I.Malinauskienė pati kūrė visą baro-restoraną interjerą, aplinką. Daugiau nei 1 ha ploto užimančioje „PineWood“ teritorijoje yra įrengtos dvi tinklinio ir paplūdimio teniso aikštelės, dvi lauko terasos, lauko kokteilių baras. Didelė ir išpuoselėta teritorija ypač mėgiama vasarą – čia organizuojami įmonių vasaros renginiai, vestuvės, krikštynos, gimtadieniai.
Šiandien restorano valdymą I.Malinauskienė yra perdavusi į dukros Eglės rankas, o sporto aikštynu rūpinasi sūnus Marius.
„Šis mano projektas pareikalavo tikrai daug jėgų ir pastangų. Juk vien idėjos neužtenka, ją reikia įgyvendinti. Bet tai buvo labai įdomus ir prasmingas procesas ne tik man, bet ir jaunimui, kuriam norisi įgyti patirties,“ – sako Inga Malinauskienė.