Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gurmanų piknikas Dubingiuose: savo įstabiose valdose svečius priėmė R.Zakarevičius ir Ciupijai

Į Dubingių miško prieglobstyje įsikūrusią „Stiklių“ bendraturčių sodybą ir ekologinį ūkį vasarišką rugpjūčio vakarą susirinko daug gero maisto mėgėjų. Čia surengta tradicinė Lietuvos Gurmanų gildijos prezidento vakarienė. Svečiai atsivežė ir savo pačių gamintų patiekalų, dalijosi receptais, grožėjosi išpuoselėtu ūkiu.
Į Dubingių miško prieglobstyje įsikūrusią „Stiklių“ bendraturčių sodybą ir ekologinį ūkį susirinko daug gero maisto mėgėjų
Į Dubingių miško prieglobstyje įsikūrusią „Stiklių“ bendraturčių sodybą ir ekologinį ūkį susirinko daug gero maisto mėgėjų / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Tarptautinės gastronomijos asociacijos „Chaîne des Rôtisseurs“ Lietuvos padalinys vienija gero maisto mėgėjus. Kelis kartus per metus asociacija rengia prašmatnias vakarienes restoranuose, tačiau vasarą puoselėja visai kitokią tradiciją – visiems drauge susirinkti į tradicinį vasaros pikniką, kur kiekvienas atsiveža savo patiekalų ir jais vaišina bičiulius.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Gurmanų gildijos vakaras
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Gurmanų gildijos vakaras
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Gurmanų gildijos vakaras
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Gurmanų gildijos vakaras

Šiemet asociacijos prezidentas Romas Zakarevičius pakvietė piknikautojus į „Stiklių“ ekologinį ūkį Dubingiuose. Į savo valdas svečius priėmė „Stiklių“ bendraturčiai Anna ir Aleksandras Ciupijai, susirinkusieji grožėjosi išpuoselėtu ūkiu, mėgavosi geru oru, draugiška kompanija ir, žinoma, skaniais patiekalais.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Lietuvos Gurmanų gildijos prezidentas Romas Zakarevičius
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Lietuvos Gurmanų gildijos prezidentas Romas Zakarevičius
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./„Stiklių“ bendraturčiai Anna ir Aleksandras Ciupijai
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./„Stiklių“ bendraturčiai Anna ir Aleksandras Ciupijai

Į pikniką buvo pakviestas ir grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: jis ant grilio ruošė karštus patiekalus ir su publika dalijosi maisto gaminimo paslaptimis.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais