Tarptautinės gastronomijos asociacijos „Chaîne des Rôtisseurs“ Lietuvos padalinys vienija gero maisto mėgėjus. Kelis kartus per metus asociacija rengia prašmatnias vakarienes restoranuose, tačiau vasarą puoselėja visai kitokią tradiciją – visiems drauge susirinkti į tradicinį vasaros pikniką, kur kiekvienas atsiveža savo patiekalų ir jais vaišina bičiulius.
Šiemet asociacijos prezidentas Romas Zakarevičius pakvietė piknikautojus į „Stiklių“ ekologinį ūkį Dubingiuose. Į savo valdas svečius priėmė „Stiklių“ bendraturčiai Anna ir Aleksandras Ciupijai, susirinkusieji grožėjosi išpuoselėtu ūkiu, mėgavosi geru oru, draugiška kompanija ir, žinoma, skaniais patiekalais.
Į pikniką buvo pakviestas ir grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: jis ant grilio ruošė karštus patiekalus ir su publika dalijosi maisto gaminimo paslaptimis.
Fotogalerija: