Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Inga Jankauskaitė ir Paulius Kaupelis neteko mylimo Braso: šuo buvo ir TV žvaigždė

Žurnalistas, laidos „Gyvūnų pasaulis“ vedėjas Paulius Kaupelis neteko mylimo šeimos nario – vokiečių aviganio Braso. Keturkojį drąsiai galima vadinti ir lietuviškos televizijos žvaigžde, mat jį matė ne vieno serialo žiūrovai. Brasui buvo 13 metų.

Paulius Kaupelis išgyvena šuns Braso netektį.

Šia skaudžia žinia žurnalistas sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

Apie tai, kad likus mažiau nei mėnesiui iki 14-ojo gimtadienio užgeso Braso gyvybė, P.Kaupelis pranešė ketvirtadienio rytą savo feisbuko paskyroje. Numylėtam augintiniui Paulius skyrė jautrią žinutę ir pasidalijo gražiausiomis jo akimirkomis.

„2024 09 12. Išėjo pats geriausias Šuo. Bazas, Bazuzas, Bazuliukas, Bazauskas. Inspektorius Mažylis. BRASAS. Amžiams mano širdyje“, – rašė P.Kaupelis.

2024 09 12. Išėjo pats geriausias Šuo. Bazas, Bazuzas, Bazuliukas, Bazauskas. Inspektorius Mažylis. BRASAS. Amžiams mano širdyje. https://www.facebook.com/share/r/PPLSLZvRdvKPeZRi/?mibextid=UalRPS

Posted by Paulius Kaupelis on 2024 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Įrašu apie Braso netektį Paulius pasidalijo ir instagrame. Čia nurodė ir datas, žyminčias šuns gimimą bei paskutinę gyvenimo dieną: 2010-10-08 – 2024-09-12.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Kaupelis neteko Braso
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Kaupelis neteko Braso

Dėl Braso netekties itin liūdi ir Pauliaus mylimoji dainininkė, aktorė Inga Jankauskaitė, kuri keturkojui taip pat skyrė jautrų įrašą.

Nuvydavo visus priešus, užklijuodavo žaizdas, linksmino, sekiojo, auklėjo ir atkakliai mokė svarbiausio- būti čia ir dabar. Neeilinis šuo. Neeilinis jo gyvenimas. Ačiū Brasai. Myliu amžinai 🖤💔

Posted by Inga Jankauskaitė on 2024 m. rugsėjo 12 d., ketvirtadienis

Brasą galima vadinti televizijos žvaigžde. Kartu su P.Kaupeliu jis filmuodavosi laidoje „Gyvūnų pasaulis“, taip pat jį matė serialų „Inspektorius Mažylis“, „Namai, kur širdis“ ir „Juodosios našlės“ žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi