Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

I.Juciūtė sekėjoms dovanojo ypatingą savaitgalį: tarp svečių – Edvinas Krupinskas ir Dovi Mi

Kulinarinių laidų vedėja, tinklaraštininkė ir virš 24 tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti Ilona Juciūtė sukvietė dvidešimt moterų į unikalią pačios organizuotą savaitgalio stovyklą. Visos dalyvės – ilgametės Ilonos sekėjos, su kuriomis ji atrado tokį stiprų ryšį, kad nutarė pagaliau suplanuoti gyvą susitikimą, tam surengiant net trijų dienų pramogų ir pokalbių kupiną šventę.

Ilona pasakoja, kad moteriški savaitgaliai draugių kompanijoje – dažna pramoga jos gyvenime, o tomis akimirkomis dalindamasi savo socialiniuose tinkluose, kurstydavo sekėjų smalsumą, sulaukdama atsako, kad ir šios norėtų bent sykį tokioje išvykoje sudalyvauti.

To paskatinta, Ilona ėmėsi veiksmų ir surengė trijų dienų stovyklą, į kurią pakvietė dvidešimt ištikimiausių savo gerbėjų. Skirtingi miestai, skirtingi gyvenimo keliai ir skirtingi likimai, tačiau visą būrį damų vienija noras gyventi pozityviai, su kūrybišku polėkiu ir vidine laisve, kaip moto cituojant pačios Ilonos vartojamą frazę „gerai gyventi neuždrausi“.

„Kisone photo“ nuotr./Ilona Juciūtė
„Kisone photo“ nuotr./Ilona Juciūtė

„Nors gyvenimas negaili iššūkių ir išbandymų, esu be galo dėkinga likimui už tai, kokie žmonės mane supa kiekvieną dieną. Kuomet pradėjau aktyvią veiklą socialiniuose tinkluose, norėjau savo receptais dalintis su kitais, įkvėpti kitus suktis virtuvėje ir gardžiais patiekalais nustebinti namiškius, tačiau niekada nebūčiau pagalvojusi, kad atgalinis ryšys gali būti kur kas stipresnis, nei tik patiktukų ar komentarų formoje. Kai iš sekėjų sulaukiu asmeninių žinučių, stengiuosi į jas atrašyti, pabendrauti, tačiau atsakyti į kiekvieną kvietimą susitikti puodeliui kavos tiesiog pritrūksta laiko. Taip gimė mintis – surengti savaitgalio stovyklą, į kurią galėčiau sukviesti moteris, kurios nuosekliai stebėjo mano pokyčius gyvenime, palaikė, patarė ir su kuriomis norėjau susitikti gyvai“, – pasakoja Ilona.

Tris dienas „Sherolle vila“ sodyboje moterys ne tik pažindinosi viena su kita bei ilsėjosi ant tvenkinio kranto, bet ir pramogavo. Jos kūrė bendrą šokį, užsiėmė keramikos amatu, domėjosi ritualinėmis pirties ir aromaterapijos paslaptimis, plaukė laivu, meditavo ir dalinosi gyvenimiška patirtimi, pokalbius tęsdamos kas vakarą iki paryčių. Pirmos dienos vakarėlį užkūrė komiškais video internete išgarsėjęs Edvinas Krupinskas, grojęs DJ ir gyvai koncertavęs vienas Ilonos mylimiausių atlikėjų Dovydas Misiūnas-Dovi Mi.

„Kisone photo“ nuotr./Ilonos Juciūtės savaitgalio stovyklos akimirkos
„Kisone photo“ nuotr./Ilonos Juciūtės savaitgalio stovyklos akimirkos

„Mes šokom, dainavom, linksminomės, juokėmės, verkėm, kalbėjomės ir klausėmės, be abejonės, taip pat ir gaminome. Savo akimis galėjau įsitikinti, ką reiškia posakis, kai mokinys praauga mokytoją. Atrodo, kiekvieną dieną dalinuosi kulinariniais patarimais, bet štai, sutinku moteris, kurios tuos patarimus adaptavo pagal save ir dabar aš turiu ko iš jų pasimokyti. Šį įvykį tikrai prisiminsiu visą savo gyvenimą, nes šios moterys daro mane pačios savęs geresne versija. Paskutinėmis savaitgalio akimirkomis norėjau, kad susitikimas niekuomet nesibaigtų, bet tai tik priežastis šią stovyklą paversti tradicija ir kartoti kasmet“, – teigia Ilona.

„Kisone photo“ nuotr./Ilonos Juciūtės savaitgalio stovyklos akimirkos
„Kisone photo“ nuotr./Ilonos Juciūtės savaitgalio stovyklos akimirkos

Negana to, kad šventės dalyvės turėjo progą gyvai susitikti ir susipažinti su Ilona, iš stovyklos jos išvyko ne tuščiomis. Kiekviena dalyvė gavo po kepimo indą kulinariniams tobulėjimams ir lietuviškos kosmetikos rinkinį, moteriško grožio puoselėjimui ir laiko, skiriamo sau, terapijai. Ilona tikina, kad norėjo atsidėkoti savo sekėjoms už ištikimybę, už buvimą kartu, kad ir kitapus ekrano, todėl ir šiai stovyklai atsakingai ruošėsi iš anksto, apgalvodama ne tik skambėjusios muzikos takelį, bet ir kuo pavaišins susirinkusias damas.

„Kisone photo“ nuotr./Ilona Juciūtė
„Kisone photo“ nuotr./Ilona Juciūtė

„Kiekvienas kulinaras, profesionalus ar mėgėjas, žino, jog maisto gamyba prasideda nuo kokybiškų produktų. Negalėjau nuvilti savo sekėjų. Apskritai, mane su mano ištikimiausiomis sekėjomis suvedė maistas ir kulinarija, tačiau suartino vienodas požiūris į gyvenimą, noras iš jo imti viską, džiaugtis kiekviena minute, negalvoti, ką mano kiti, o gyventi dėl savęs ir sau, taip, kad niekuomet netektų gailėtis prabėgusios dienos“, – atvirauja Ilona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius