Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Į kaimą nuvykusi „blondė su geliku“ K.Meseguer pasibaisėjo: „Supartalinsiu savo „Louis Vuittonus!“

Ar kada esate pasvajoję, kad norėtumėte apsikeisti gyvenimais su kokia nors garsia, turtinga įžymybe, dainininke ar aktore? Kad galėtumėte kiauras dienas lepintis prabanga, įvairiausiomis grožio procedūromis, vykti į koncertinius turus ar vaidinti pačiuose geriausiuose filmuose?

LNK laidoje „Pelenė Princesė“ – labai panaši patirtis, kuomet paprasta Dzūkijos kaimo gyventoja Ramunė apsikeitė gyvenimais su alytiške Kristina, kuri yra ištekėjusi už turtingo ispano Enrique, ir kurios kasdienybę supa tik prabangiausi prekių ženklai ir egzotiškiausios kelionės po pasaulį.

„Esu Kristina, ta „blondė su geliku“. Esu iš Alytaus, turiu vyrą milijonierių, kuris už mane 19 metų vyresnis, bet mums tai netrukdo. Čia kitiems trukdo“, – dzūkišku akcentu prisistato moteris.

LNK stopkadras/„Blondė su geliku“ Kristina Mesguer projekte „Pelenė Princesė“
LNK stopkadras/„Blondė su geliku“ Kristina Mesguer projekte „Pelenė Princesė“

K.Meseguer net nemėgina apsimesti, kad mėgsta teptis baltas rankas. Jos pasaulyje darbo nedaug – daug daugiau mėgavimosi prabanga bei grožiu.

„Mėgstamiausios mano grožio procedūros – nagučiai, blakstienos, priauginti plaukučiai. Botoksą kaip specialistė susikalu pati. Na ir lūpos, kur visiems labai patinka – pūstos ir didelės“, – sako gražuolė.

Kristina ilgus metus dirbo grožio industrijoje, tačiau mažai kas žino, kad ji – diplomuota teisininkė, pagal specialybę dirbusi Alytaus pataisos namuose. Visgi dabartinis gyvenimas K.Meseguer patinka neabejotinai labiau.

„Gucci“ striukė – 3000 eurų, džinsofkė – 1600 eurų, suknelės visokios seksi šmeksi“, – vardina moteris, rodydama savo spintą.

48-erių Ramunė kukliai gyvena Dzūkijoje, rengiasi sportiniais drabužiais bei džinsais, augina paukščius ir dirba lietuviško maisto restorane. Ramunės gyvenimas – paprastas, be prabangių prekės ženklų ir egzotikos. Ko gero, egzotiškiausias jos gyvenime yra auginamas indiškas povas Kukas. Tikriausiai, ir pats Kukas negalėjo pagalvoti, kad dėl dėmesio jam teks konkuruoti su socialinių tinklų žvaigžde Kristina Meseguer.

LNK stopkadras/„Pelenė Princesė“ dalyvė Ramunė
LNK stopkadras/„Pelenė Princesė“ dalyvė Ramunė

Pelenė Ramunė į gamtos apsuptyje esantį „Harmony Park“, kur laiką mėgsta leisti Kristina su vyru, atvažiavo nežinodama, ko tikėtis, rašoma pranešime spaudai. Su kukliu lagaminu į pribloškiančią prabangą atvykusią Pelenę pasitiko Kristinos išrinktasis Enrique. Galantiškas ispanas Pelenei padovanojo gėlių puokštę.

Apžiūrinėdama Kristinos apartamentus, Ramunė ties kiekvienu kampu neslepia emocijų. O pamačiusi sukūrinę vonią, Ramunė rėžia:

„Čia turbūt kiekvienos moters svajonė. Aš net neišlipčiau iš jos, dieną ir naktį gulėčiau, nes labai faina. Apskritai, jeigu turėčiau tokius namus aš niekur iš jų neišeičiau. Nei į darbą, nei į miestą, nei į parduotuvę apsipirkti. Nes atrodo čia visko yra. Aš iš visos nuostabos net neturiu ką pasakyti. Tai yra vau, vau vau!“, – įspūdžiais dalijasi Ramunė.

Į kaimą atvykusi Princesė Kristina stebisi visai kitais dalykais.

„Ko man asfalto neišklojot?! Supartolinsiu visus savo „Louis Vuittonus“! LNK, jau sąskaitą, patikėkit, kokią gausit!“ – batų ir lagaminų gailėjo Kristina.

LNK stopkadras/„Blondė su geliku“ Kristina Mesguer projekte „Pelenė Princesė“
LNK stopkadras/„Blondė su geliku“ Kristina Mesguer projekte „Pelenė Princesė“

Pelenės K.Meseguer paliktos užduotys buvo ne ypač sunkios – jokių sudėtingų ar jėgos reikalaujančių ūkio darbų dirbti nereikėjo. Kristina turėjo pati pasidaryti sveiką gėrimą su žolelėmis iš Pelenės šiltnamio, atnaujinti kieme stovintį dekoratyvų dviratį, numinti į parduotuvę nusipirkti tam priemonių, Ramunės darbe pagaminti cepelinų ir palesinti jos auginamus paukščius.

Su aukštakulniais numinti iki parduotuvės Kristinai Meseguer taip pat nepavyko be nuotykių – gražuolė nemokėjo sustabdyti dviračio, o iš išvykos grįžo su svetima saugos liemene.

„Neatsimenu, kada dviračiu važiavau. Šiaip tai aš su geliku važinėju, jeigu ką“, – priminė Kristina.

LNK stopkadras/„Blondė su geliku“ Kristina Mesguer projekte „Pelenė Princesė“
LNK stopkadras/„Blondė su geliku“ Kristina Mesguer projekte „Pelenė Princesė“

Finaliniame susitikime su Pelene, Princesė Kristina negailėjo jai priekaištų.

„Na, tu tai irgi gera... Palikai man darbų visokių nesąmoningų. Aš tai tau paruošiau visokiausių masažų, grožio salonų, vyrą su geliku. O tu? Man ir putpeles ten kažkokias reikėjo šerti, ir su dviračiu iki parduotuvės važiuoti, su labutinais gi sunku. Tu bent įsivaizduoji?“, – kalbėjo Kristina.

Realybės šou „Pelenė Princesė“ – trečiadienio vakarą, 20.30 val., per LNK.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius