Kartu apsilankiusios kulinarinėje TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ seserys pasakojo ne tik apie tarpusavio ryšį, nuo mažens išugdytą verslumą, bet ir apie valgymo įpročius. Be to, merginos laidoje gamino itin išrankiam svečiui – mylimam tėčiui Artūrui.
Nors virtuvėje ir virs kova, seserys tvirtins – tarp jųdviejų jokios konkurencijos nėra. Atvirkščiai – merginas sieja nepaaiškinamai stiprus ryšys.
„Mes niekada nekovojame – tarp sesių kova nevyksta. Turbūt geresnės sesers šiame pasaulyje negalėčiau įsivaizduoti. Mūsų seseriškas ryšys yra be galo stiprus ir dėl to esu labai laiminga“, – šiltų jausmų Militai neslėpė Silvija.
Nors Militai vos 20 metų, ji sėkmingai vadovauja grožio salonui, kuriame dažnai apsilanko ne viena žymi Lietuvos moteris. Tačiau mergina bus atvira – sėkmė versle jai nebuvo padėta ant lėkštutės.
„Manau, kad tai tikrai didelis tėvų įnašas. Jie mums nuo mažų dienų rodė tokį pavyzdį – net dienpinigius mums reikėjo užsidirbti“, – pasakojo Militos sesuo Silvija.
Atvirai besišnekučiuojant dienos pietų restorane „ilunch“ įsikūrusioje laidos studijoje užgims tikri šedevrai: Silvija su laidos „Virtuvės istorijos“ šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene gamins brandintos jautienos kepsnį su kuskuso salotomis, o Milita, padedama grilių meistro Vaidoto Rutkausko, ruoš grilyje keptą jautienos kepsnį su karamelizuotais burokėliais.
Tiesa, pati Milita atskleis mėsos visai nevalganti. „Neturiu kažkokių ypatingų nusistatymų ir nesu prieš mėsą. Tiesiog jos nevartoju, nes jaučiuosi geriau, mėsą pakeičiu į kitus produktus, kurie turi lygiai tiek pat maistingumo, reikalingų medžiagų“, – tikino Milita.
Seserims teks nelengva užduotis – nustebinti savo kulinarijai neabejingą tėtį Artūrą, kurio verdiktas nulems kulinarinės kovos laimėtoją.
Kaip sekėsi Daikerytėms žiūrėkite šeštadienio rytą TV3 televizijos laidoje „Virtuvės istorijos“.