Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į moteriškos televizijos gimtadienį atėjusios damos stebino ekstravagancija ir ryškiomis spalvomis

Prieš metus „gimusi“ TV8 televizija siekė, atrodytų, paprasto tikslo – tapti moteriškiausiu kanalu Lietuvoje. Vieni tokį tikslą kritikavo, kiti – džiaugėsi, o štai pirmadienį televizija kvietė švęsti vienerių metų gimtadienį kartu su būriu žinomų damų. Tiesa, įspūdingomis suknelėmis, aukštakulniais pasipuošusios ryškiaspalvės moterys savo mylimuosius privalėjo palikti namuose.
Agnė Kuzmickaitė ir Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Kuzmickaitė ir Agnė Jagelavičiūtė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Agnės Jagelavičiūtės bateliai
Agnės Jagelavičiūtės bateliai

Kelios pramogų pasaulio moterys į televizijos gimtadienį atėjo pasidabinusios tikrai išskirtiniais apdarais.

Štai Agnė Jagelevičiūtė užsitempė Agnės Kuzmickaitės kurtą gėlėtą glaustinukę, sijoną, o ansamblį užbaigė panašių raštų bateliais.

Tačiau ypatingo dėmesio vakarėlyje, kuris vyko viešbutyje „Kempinski hotel cathedral square“, sulaukė  dvi damos – Agnė Kuzmickaitė ir Irena Matijošaitienė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Irena Matijošaitienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Irena Matijošaitienė

Ryškioji Irena Matijošaitienė

Verslininko Visvaldo Matijošaičio žmona Irena pirmadienio vakarui pasirinko itin ryškiai purpurinę spalvą. Moters palaidinė, sijonas, tamprės ir plaukų spalva – viskas buvo ryškios purpurinės spalvos. Anot Irenos, taip prisiderinusi prie televizijos spalvos ji nusprendė atšvęsti pirmąjį TV8 gimtadienį.

„Praėjusiais metais aš negalėjau dalyvauti televizijos atidaryme, tad šiais metais, jausdama kaltę, pagalvojau, išpirksiu dvigubai, ir plaukus vienkartiniu šampūnu nusidažiau purpurine spalva. Galima sakyti, kad būtent šiai šventei prie plaukų priderinau drabužius. Be to, ši spalva man nusiplaus tik po kokių 2 plovimų“, – pasakojo verslininkė.

Irena patikino, kad prie savo vizitine kortele tapusių ryškiai oranžinių plaukų spalvos ji jau nebegrįš. „Oranžine spalva plaukų nesidažau jau kokius 3-4 mėnesius, grįžau prie savo natūralios spalvos – tamsios šatenės. Kadangi atsirado žilų plaukų, spalva tapo daug šviesesnė“, – juokėsi Irena.

Portalui Žmonės.lt pasidomėjus, ar ilgai teko parduotuvėse ieškoti vienodos spalvos drabužių, žinoma moteris ėmė kvatoti ir atkirto, kad ji to nė nedarė. Mat iš gausybės spalvingų drabužių spintoje ji išsirinko tai, kas labiausiai jai tiko.

„Žinokite aš niekada ilgai nesiruošiu. Įsigyju kažkokį daiktą tik jeigu man patinka. Niekuomet nebėgioju po parduotuves, jei man reikia apsirengti vakarėliui. Tiesiog išsitraukiu tai, ką turiu ir einu. Mano spintoje, priešingai nei pas daugumą moterų, mažai juodos spalvos drabužių“, – patikino moteris.

Kailinis Agnės Kuzmickaitės stilius

O štai žinoma dizainerė Agnė Kuzmickaitė vakarėlyje pasirodė vilkinti juodos spalvos, išskirtiniais ir – nėra abejonės – vienetiniais kailiniais. Nors Lietuvoje dar nepasirodė šalnos, dizainerės tikinimu, tai visiškai nesvarbu – kailiniai gali tikti ir vidurvasarį.

„Šiuos kailinius pati sumodeliavau. Mano nuomone, kailiniai yra natūralus ir geras dalykas, todėl jų nebūtina dėvėti žiemą. Taigi, kadangi mano kailiniai yra iš tikro kailio, su jais tikrai nebus per karšta net ir vėsų vasaros vakarą. Kailinius galima užsimesti ir ant lengvos suknelės. Aš manau, kad kailis yra tiesiog tam tikra faktūra, kurią lengvai galima priderinti prie vakarinės aprangos“, – besišypsodama tvirtino dizainerė.

Įspūdingi dviejų dalių kailiniai, anot A.Kuzmickaitės yra iš dviejų kailinių žvėrelių: viršuje – trumpas voverės kailis, o apačioje jako kailis. Agnė apdarą pati pasisiūdino dar vasarą, o kaip tik dabar surado progą juos užsivilkti. „Labai norėjau ilgo plauko kailinių. Be to, man patinka drabužiai, kurie transformuojasi. Mano kailinių apatinė dalis nusisega, tad aš turiu kaip ir dar vieną variantą – trumpų kailinukų“, – nauju drabužiu džiaugėsi dizainerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas