Į naujo restorano atidarymą Vilniuje užsuko ir iš atostogų Kanaruose grįžęs Juozas Statkevičius

Ruslanas Bolgovas nuo šiol – restorano „Le Gout“ virtuvės šefas. Vilniaus viešbutyje „Amberton“ įsikūręs restoranas pakeitė iki šiol čia buvusį itališko maisto restoraną „Da Antonio“.
Restorano „Le Gout“ atidarymas
Simona Paciukonytė su mama (dešinėje), Valdas Petreikis ir Juozas Statkevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nors tikrasis restorano šeimininkas – „Ūkio banko“ teatro arenos direktorius Valdas Petreikis, virtuvėje šeimininkaus R.Bolgovas.

Trečiadienio vakarą, šalia Katedros aikštės įsikūrusiame restorane gardžiais valgiais mėgavosi Ruslano ir Valdo draugai, kolegos ir pažįstami, kuriuos jis pakvietė į prabangų restorano atidarymą. Valdui kompaniją palaikė jo sužadėtinė Simona Paciukonytė bei jos mama Rasa.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ruslanas Bolgovas su dukra Diana
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ruslanas Bolgovas su dukra Diana

Akordeono garsai, prancūziški šansonai ir, žinoma, liežuvius praryti verčiantys patiekalai – lašiša, traškios salotos, įvairūs pagardai ir vakarienės kulminacija – kalakutas. Tiksliau, net keli. Rodos, į Vilnių pavėluotai atėjo Padėkos dienos.

Apžiūrėti naujojo restorano užsuko Renata Paleičikaitė-Polujanskienė, Julija Janus su vyru, Nijolė Narmontaitė ir Paulius Kovas, Justinas Milušauskas, Kristina Kaikarienė ir kiti.

J.Statkevičius, ką tik grįžęs iš atostogų Kanaruose, taip pat užsuko į restorano atidarymą. Pailsėjęs ir įdegęs vyras spinduliavo gera nuotaika, tad nė sekundei neliko vienas.

Bendraudamas su draugais ir pažįstamais, Juozas, žinoma, neišvengė klausimų apie atostogas. Juk visa Lietuva matė pikantiškas dizainerio nuotraukas, kuriose Juozas toks, koks gimė – nuogas.

Jei reikės, gyvens restorane

Tuo tarpu restorano virtuvei vadovausiantis Ruslanas vaišino visus gardžiais patieklalais, tačiau prisipažino, kad ant pečių užkritusi atsakomybė įpareigoja stengtis.

„Nuotaika puiki, darbinga ir atsakinga. Mes šio atidarymo ilgai laukėme, restoranas – kaip naujagimis vaikas, kuriuo reikia rūpintis, prižiūrėti, kurio negalima pamiršti ir kuriam reikia skirti visą širdį“, – Žmonės.lt puikiai nusiteikęs sakė Ruslanas. 

Žinoma, virtuvės šefas neslepia, kad atsakomybė didelė, todėl jis net šiek tiek bijo, juk ne pirmą kartą bando vadovauti restoranui. „Tačiau džiaugiuosi, kad pasikeitė ir žmonių požiūris į maistą, todėl stengsimės gaminti tik šviežią skanų maistą“, – tikino R.Bolgovas. 

Paklaustas, koks yra sėkmingo restorano gyvavimo receptas, virtuvės šefas neabejojo, kad nuolatinės pastangos. Todėl Ruslanas juokėsi, jei reikės, gaus kambariuką restorane ir čia apsigyvens. Ir viskas tik dėl to, kad klientai būtų patenkinti.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Renata Paleičikaitė- Polujanskienė ir Ruslanas Bolgovas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./   Renata Paleičikaitė-Polujanskienė ir Ruslanas Bolgovas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų