Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Į sceną įsiveržusią Radžio gerbėją teko išvesti apsaugai: „Ji labai norėjo bučiuotis“

Sparčiai tobulėjant išmaniosioms technologijoms ir plečiantis interneto galimybėms – kuo toliau, tuo sunkiau darosi nuslėpti incidentus, vykstančius viešoje erdvėje. Šįkart Viduklėje vykusio koncerto metu žiūrovai mobiliuoju telefonu nufilmavo situaciją, į kurią pateko atlikėjas Radžis. „Kol sureagavo apsauga, turėjau suktis iš padėties“, – apie incidentą pasakoja dainininkas.
Radžis ir jo gerbėja
Radžis ir jo gerbėja / Luko Balandžio / 15min nuotr. ir stopkadrai

Į portalo Žmonės.lt akiratį pateko interneto platybėse klaidžiojantis vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Viduklės Koldūnų šventės scenoje stovintis Radžis yra priverstas vaduotis iš pernelyg emocingos gerbėjos glamonių.

Tautvydo Girdziušo nuotr./Radžis
Tautvydo Girdziušo nuotr./Radžis

Vaizdo įraše užfiksuotas epizodas iš Viduklės koldūnų šventės koncerto. Įraše matyti, kaip prie scenoje stovinčio Radžio glaudžiasi mergina ir bando su juo nusifotografuoti, o po to apsikabina ir mėgina pabučiuoti atlikėją.

„Manęs bučiuoti nereikia, seno žmogaus“, – bandydamas išsivaduoti nuo netikėtų glamonių su jam būdingu humoru sakė Radžis.

Ir tik po to į sceną įeina apsaugos darbuotojai, kurie nuo dainuoti vis dar bandančio atlikėjo „atkabina“ merginą ir išveda ją iš scenos.

„Atia! Išveskit ją toli toli!“ – sako Radžis, modamas ranka nuo scenos apsaugos darbuotojų vedamai gerbėjai.

Pamatykite:

Žmonės.lt dėl šios situacijos susisiekė su pačiu Radžiu Aleksandrovičiumi. Atlikėjas iškart suprato, apie ką suksis kalba. Ir su šypsena prisiminė jam pačiam gerai įsiminusį koncerto epizodą.

Radžis prisipažino, kad tokie atvejai, kai gerbėjai lipa į sceną, pasitaiko nedažnai. Jo manymu, tiesiog yra tokių emocionalių žmonių, kurie nori būti kartu scenoje su atlikėju, drauge dainuoti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Radžio koncertas Vilniuje
Luko Balandžio / 15min nuotr./Radžio koncertas Vilniuje

„Ši emocinga mergina koncerto metu daug kartų lipo į sceną. Ją vis patraukdavo, o ji ir vėl grįždavo. Bet manęs tai netrikdė. Tiesiog tokiose situacijose reikia greitai prisitaikyti. Ir šįkart – kol sureagavo apsauga, teko iš padėties suktis pačiam. Kažkaip prisitaikiau ir visai gražiai išsisukom“, – jam neįprastą situaciją prisiminė Radžis.

Kaip pasakojo atlikėjas, į sceną užlipusi mergina norėjo su juo ir fotografuotis, ir bučiuotis.

„Paprastai aš iškart numatau, kaip viskas gali pasisukti, jei pasielgčiau vienaip ar kitaip. Ir iškart prisitaikau. Juk gali ir agresija kilti, ir kitokie emocijų pliūpsniai.

Būna žmonių, kurie užlipę ant scenos pajaučia didžiulį dėmesį ir pradeda daryti keistus dalykus“, – sakė Radžis.

Dainininkas beveik visada prieš išeidamas į sceną apsaugos darbuotojų paprašo, kad koncerto metu niekas į ją neliptų. Tačiau nesitikėjo, kad kažkas gali į sceną užlipti per priekinę jos dalį, iš žiūrovų pusės. Kaip tik tai mergina ir padarė.

„Ji lipo per scenos priekį, per apačioje stovėjusias garso kolonėlės. Iš pradžių jai nesisekė, bet ji vis tiek užsikabarojo“, – pasakojo Radži.

Pasak paties atlikėjo, pradžioje mergina su visais kitais šoko minioje priešais sceną.

„Po to jai staiga, matyt, šovė mintis, kad reikia lipti į sceną. Žmonės net nelabai suprato, ką ji ten daro, dėl to ir nebandė sulaikyti.

Aš dainuoju, o ji man kalba, kaip jai reikia nusifotografuoti. Bet niekaip negalėjo savo telefone rasti kameros, aš net pasijuokiau, kad nemoka elgtis su telefonu“, – pasakojo Radži.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Radžio koncertas Vilniuje
Luko Balandžio / 15min nuotr./Radžio koncertas Vilniuje

Nepaisant to, kad apsaugos darbuotojai aistringą Radžio gerbėją nuolat nuo scenos nuvesdavo, ji grįždavo į scenos priekį ir vėl lipdavo. Taip, pasak Radži, kartojosi gal penkis kartus.

„Mergina labai norėjo su manimi kartu pasirodyti. Aš į tai ramiai reagavau: vis tiek tai – žmogus. Ir nieko jam negaliu sakyti. O galų gale tai – ne mano darbas. Bet jei jau taip įvyko, tai reikia prisitaikyti pačiam atlikėjui. Šiuo atveju mergina nebuvo agresyvi. Tik labai norėjo bučiuotis, o aš jos prašiau, kad nebučiuotų“, – kvatojo Radži, prisiminęs aistringą gerbėją.

Radžis prisipažino, kad toks atvejis, kai gerbėja įsiveržia į sceną, jam – pirmas. Atlikėjas teigė, kad yra pripratęs, jog žmonės jo koncertuose tvarkingai šoka scenos apačioje.

„Bet visada būna pirmas kartas. Tai toks pirmas kartas man jau buvo“, – juokėsi dainininkas.

Paklausus, ar norėtų tokią situaciją kartoti, Radžis nusišypsojo: „Galima ir pakartoti, nieko čia tokio blogo.“

Irmanto Gelūno/Fotobankas.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Irmanto Gelūno/Fotobankas.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius

Radžis neturėjo jokių priekaištų ir tą vakarą dirbusiems apsaugos darbuotojams.

„Jų pagalba labiau reikalinga tuomet, kai gerbėjai būna labai agresyvūs, dažniau tai būna vyrukai. Man dar neteko su tokiais susidurti. Bet mačiau tokias situacijas, kai būdavo bendri koncertai su kitais atlikėjais. Žinau, kad mano koncertų organizatoriai tokiems atvejams būna pasiruošę“, – sakė Radžis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius