Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į serialo „Tiltas“ premjerą rinkosi ne tik herojai: prie fotosienelės – kviestiniai svečiai

Simboliškoje vietoje – lauko kino teatre po sostinės Liubarto tiltu – šįvakar įvyko antrojo lietuviško serialo „Tiltas“ sezono pristatymas. Žiūrovai premjerą išvys spalio 3-iąją, o rugsėjo 25-ąją pamatyti pirmąją seriją dideliame ekrane susibūrė kviestiniai svečiai ir pirmiausia – patys realybės serialo „Tiltas 2“ herojai.
Į premjerą atvyko kviestiniai svečiai
Į premjerą atvyko kviestiniai svečiai / Pauliaus Peleckio nuotr.
Temos: 2 Premjera filmas

14-a dalyvių iš visos Lietuvos, 13-a jų vasaros dienų įkvepiančiame laukiniame gamtos kampelyje Telšių rajone, vykdant tik nebandžiusiems paprastą užduotį – sukonstruoti 300 metrų ilgio Tiltą, nuvesiantį juos į ežero saloje stovintį Švyturį, 12 serijų ir rekordinis 50 tūkst. eurų apdovanojimas nugalėtojui – tiek užtenka žinoti prieš įsijungiant pirmąją serialo „Tiltas 2“ dalį.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Lietuviško realybės serialo „Tiltas“ antrojo sezono premjera
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Lietuviško realybės serialo „Tiltas“ antrojo sezono premjera

Serialo kūrėjai – turinio platforma „Telia Play“ ir kūrybos namai ELITAZ – tiki, kad įsijungusieji pirmąją seriją žiūrės iki pat sezono pabaigos: jau pirmasis „Tilto“ sezonas nurungė net tokius pasaulinius hitus kaip HBO „Drakonų namai“, „Paskutinieji mūsiškiai“ ar lietuviškas serialas „Trolių ferma“. Nenuostabu – „Tilto“ formatas dabar labai populiarus daugybėje valstybių, „Telia Play“ realybės serialo frančizę iš Prancūzijos televizijos kompanijos „Banijay“ įsigijo tuo pat metu kaip „Paramount“, HBO ir „Amazon Prime“, kuriantis šį realybės serialą Skandinavijos šalyse.

„Pirmojo sezono sėkmė pranoko visus lūkesčius – tai buvo sėkmingiausias turinys mūsų platformos istorijoje. Toks pasisekimas tik dar labiau įkvėpė mus tęsti ir kurti antrąjį sezoną. Akivaizdu, kad aukštos kokybės lietuviškas turinys yra tai, ko žiūrovai nori ir ką jie vertina labiausiai. Originalaus turinio poreikis auga nuolat, o mūsų patirtis rodo, kad žiūrovai siekia tiek laisvės rinktis, tiek kokybės. Mes tikime, kad „Tilto“ antrasis sezonas ne tik pakartos pirmojo sėkmę, bet ir dar labiau išplės kokybiško vietinio turinio ribas. Siekiame nuolat augti, kurdami produkciją, atspindinčią ir vietos kūrėjų kūrybiškumą, ir pasaulines tendencijas, tad diegiame naujausius ir sėkmingiausius formatus. Šia kryptimi dirbsime ir toliau“, – sako Vitalija Kibildė.

Šio vakaro premjeroje kviestinei auditorijai atviru komandos pokalbiu prisistatė patyrę serialo „Tiltas 2“ kūrėjai – režisierė Solveiga Zubrickienė, serialo „balsas“ Rytis Zemkauskas, prodiuseris Gediminas Jaunius, „Telia Play“ vadovė V. Kibildė, o su jais ir du antrojo „Tilto“ sezono dalyviai – Rapolas Micevičius bei Algimantas Žadeikis.

„Prieš serialo premjerą visa filmavimo komanda jaučiasi turbūt panašiai, kaip antrojo „Tilto“ sezono dalyviai jautėsi prieš prasidedant jų nuotykiams filmavimo aikštelėje – yra priešpremjerinio jaudulio ir vilties, kad pavyks nustebinti žiūrovus taip, kaip pavyko nustebinti pačius serialo herojus, kurie patyrė, kad be reikalo tikėjosi panašios įvykių tėkmės kaip pirmajame sezone“, – prieš pirmą viešą „Tilto 2“ peržiūrą kviestinei auditorijai kalbėjo G.Jaunius. Antrus metus kurtą projektą jis vadina socialiniu eksperimentu, kur žmonės patiria ne tik fizinių, bet ir dvasinių išbandymų – nedidelėje bendruomenėje statomi, deginami ir vėl atkuriami ir tarpusavio santykių tiltai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas