Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

I.Stonkuvienės šeimos atostogos Turkijoje: svarbiausia – dėmesys vienas kitam

Indrė Stonkuvienė, žinoma nuomonės formuotoja, iniciatyvos „Moterų pasaulyje“ kūrėja ir televizijos laidų bei tinklalaidės „Mudvi“ kūrėja, su šeima atostogauja Turkijos kurorte. Šios atostogos – tai gimtadienio, kurį Indrei organizavo mylimasis Vidas Bareikis, pratęsimas. Ir, nors Turkijoje lankosi kone kasmet, šeima sako, kad su trimis vaikais – Cecilija, Prancišku ir Adu – Turkija žada patogiausią ir linksmybių kupiną poilsį, o svarbiausia – galimybę skirti daugiau dėmesio vienas kitam.
Indrės Stonkuvienės atostogų su šeima akimirkos
Indrės Stonkuvienės atostogų su šeima akimirkos / Asmeninio albumo nuotr.

Turkija – patikrinta ir išbandyta

Turkija išlieka viena populiariausių kelionių krypčių tarp Lietuvos turistų – į ją vilioja prabangūs viešbučiai, siūlantys daugybę pramogų, baseinai, koncertai, galimybė patogiai ir turiningai leisti laiką su vaikais, rašoma pranešime spaudai.

„Turkijoje atostogaujame ne pirmą kartą ir po daugybės kelionių su vaikais, kai reikia prisiderinti prie visų šeimos narių skirtingų norų ir poreikių, matome ją kaip tą aukso viduriuką, kur tikrai bus gera pailsėti. Mano vaikai dabar tokio amžiaus, kai jiems reikia saulės, baseino, pramogų ir daug ledų, o būtent šių dalykų Turkijos viešbučiuose tikrai netrūksta.

I.Stonkuvienės šeimos atostogų akimirkos – galerijoje:

Labiausiai mums tinkantį viešbutį iš jų gausos padėjo atsirinkti „Kelionių panorama“, pateikusi įvairių viešbučių variantus. Mums buvo svarbu surasti tokį viešbutį, kurio teritorijos nesinorėtų palikti ir laiką galėtume leisti būtent joje. Staigmenos prasidėjo tik įėjus į kambarius, kurie buvo išpuošti mūsų nuotraukomis ir balionais“, – šypsosi Indrė Stonkuvienė.

I.Stonkuvienė dalijasi, kad labiausiai džiugina, jog kelionių dėl organizatoriaus „Coral Travel Lithuania“ kelionė išeina ilgesnė: skrydis anksti ryte, o grįžimas – vėlai naktį. Tai leidžia prailginti atostogas, nors keliauninkai Turkijoje žada būti tik savaitę.

Anot pašnekovės, atostogų su šeima metu svarbiausia yra kokybiškai praleistas laikas kartu ir dėmesys, kurio ne visada pakankamai pavyksta skirti kasdienybėje, todėl itin svarbu buvo pasirinkti atostogų vietą, kurioje netikėti nesklandumai ir nepatogumai nepridarytų nelauktų rūpesčių.

Asmeninio albumo nuotr./Indrė Stonkuvienė
Asmeninio albumo nuotr./Indrė Stonkuvienė

Tikslas – laikas su šeima

Indrė Stonkuvienė pasakoja, kad didžiausias jos lūkestis kelionei – tarpusavio ryšio stiprinimas, todėl daug laiko kartu su vaikais moteris žada pramogauti viešbučio teritorijoje, o jei įspūdžių pasirodytų per mažai, visada galės užsisakyti ekskursijų.

„Pirmas dalykas, ką padariau atvykusi į viešbutį, tai nuėjau į hamamą, kad pašalintų seną odą ir pasiruošiau deginimuisi, – juokėsi pašnekovė. – Man ši procedūra labai patinka, padeda atsipalaiduoti ir pailsėti.“

Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Turkijoje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Turkijoje akimirka

Karantinas – ne bėda

„Iš tiesų dabar keliauti labai verta, tai yra neišdildomi įspūdžiai su artimaisiais. Per karantiną man labiausiai ir buvo gaila to, kad mes būname namie, tada mąstydavau, kad ir ten nenukeliavom, ir to vaikams neparodėme.

Karantinas išmokė iš tiesų labiau vertinti laiką su šeima, su vaikais, galimybę pakeliauti, kažką pamatyti“, – mintimis dalijasi I.Stonkuvienė ir ragina nebijoti išvykti atostogauti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainą išleidusios I.Stonkuvienės patarimas kritikams: „Turėkime humoro jausmą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas