Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

I.Zasimauskaitės dukrai Prijai – vieneri, atlikėja paviešino atvirą laišką: „Be galo sunkūs metai“

Dainininkei Ievai Zasimauskaitei ir jos vyrui Simui Grabauskui – ypatinga diena. Jų dukrelei Prijai sukako vieneri. Minėdama šią progą atlikėja prakalbo apie praėjusius metus, per kuriuos netrūko išgyvenimų ir naujų atradimų.
Ieva Zasimauskaitė su šeima
Ieva Zasimauskaitė su šeima / Olia Gotli nuotr.

Socialiniame tinkle „Instagram“ I.Zasimauskaitė pasidalijo įrašu ir fotosesija su dukra Prija. Nuotraukose užfiksuotos jaukios akimirkos ir šeimos kasdienybė.

Jomis ir įrašu dainininkė sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Vieneri… Atrodo tiek daug jausmo viduje ir tiek nedaug žodžių. Mano Prija – tau vieneri. Mums kaip tėvams jau kiek daugiau, nes jau pilvelyje kalbėjomės ir pamenu kaip kiekvieną dieną bijodavau tave prarasti ir visą gyvenimą prisiminsiu kaip tave pamačiau pirmą kartą ir klausiau – mergaitė???

Taip, mergaitė – atsakė. Ir viskas, tada buvo niekas nebesvarbu, tada jaučiausi kaip dar niekada neesu jautusis, tokia kur galiu atiduoti gyvybę ir niekas nebebaisu, nes dabar esi Tu..

Ačiū už kiekvieną dieną, kurią man dovanoji, už tai, kad mane mokai gyventi čia ir dabar, be jokios kontrolės ir su visišku „tiesiog plaukimu pasroviui“..

Aš Tave myliu, begalo… man atrodo neesu taip mylėjus ir noriu, kad kiekvieną dieną jaustumeisi mylima, saugi ir reikalinga.

Tai buvo begalo sunkūs metai, atrodo niekas nesakė, kad būti mama – tai visiškai tapti lyg kita asmenybe. Pradžioj to taip bijojau!!! Ir norėjau gržti į SAVE!! Bet dabar suprantu.. kad čia ir esu aš, tikroji aš, nauja, bet dar ypatingesnė ir dar tikresnė ir dar labiau mylinti gyvenimą, nes jame esu su tavim.

Dukryte, su pirmuoju gimtadieniu. Nors ir sunkūs, bet ir patys gražiausi metai? Ačiū, kad atkeliavai pas MUS. Ir linkiu mums dar vienų – pačių nuostabiausių metų!!!

@oliagotli Ačiū už tobulai įamžintas akimirkas!!“, – rašė I.Zasimauskaitė.

Žmonės.lt primena, kad žinia apie vaikelio gimimą Ieva Zasimauskaitė pasidalijo socialiniuose tinkluose. Ten paviešino ir vieną pirmųjų naujo šeimos nario nuotraukų bei atskleidė kūdikio lytį.

„Labas, dukryte.

2023.06.14 gražiausia gyvenimo diena amžinai“, – rašė Ieva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius