Lino ir Marko keliai pirmą kartą susikirto Vilniaus restorane „Prie parlamento“, kur Linas sėmėsi pirmųjų meistriškumo pamokų. Sakoma, kad geras mokinys pranoksta mokytoją, bet ar ši tiesa pasitvirtins, kai „IKI pergalės! Virėjų kovų“ dvikovoje akis į akį susitiks du ryžtingi ir atkaklūs vyrai? Jau šį sekmadienį paaiškės, ar iki šiol nė vienos kovos nepralaimėjęs Linas nusileis savo mokytojui.
Studijoje tvyrant įtampai, šį kartą „auksiniam“ laidos šefui asistuos aktorius Ramūnas Rudokas. Dalyvaudamas laidoje jis paneigs stereotipus, kad meniški žmonės nesirūpina žemiška kasdienybe, nesivargina puoselėti namų tvarkos ir juolab triūsti virtuvėje. TV3 lietuviško serialo „Moterys meluoja geriau“ žvaigždė šauniai asistuos „auksiniam“ vyriausiajam virėjui Linui Samėnui. Filmuojant laidą Ramūnas išsidavė gaminantis firminį patiekalą, kurio dar nėra atsisakęs nė vienas jo svečias, – tai bulvių plokštainis, kurio receptas vertas net sąmokslo teorijos. Jau kelerius metus aktoriaus draugai bando išsiaiškinti šio plokštainio paslaptį, bet Ramūnas nežada taip paprastai išsiduoti.
O štai „auksinis šefas“ Linas mielai dalinasi savo žiniomis su laidos žiūrovais. Jis prisipažįsta labai mėgstantis šviežias prieskonines žoleles. Daugiausia jo simpatijų yra pelniusios plačialapės petražolės ir čiobreliai. „Jei pavyksta rasti čiobrelių su žiedeliais, labai džiaugiuosi, nes tada jų aromatas dar sodresnis“, – savo patirtį atskleidžia virtuvės meistras. Žiūrovams, nusprendusiems savo patiekalus pagardinti petražolėmis, Linas rekomenduoja naudoti būtinai plačialapes ir prancūziškas garbanotąsias, nes jos daug išraiškingesnės ir subtilesnio skonio.