Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti

Įkurtuves Birštone atšventė būrys garsenybių – I.Burlinskaitė su vyru, Liepa ir D.Lavrinovičius su žmona

Penktadienio vakarą kviestiniai svečiai ir būrys garsenybių susirinko į vakarėlį Birštono kurorte – čia pačioje miesto širdyje duris atvėrė naujas boutique stiliaus viešbutis, kuris pakvietė mėgautis gurmaniškomis patirtimis ir šiltu vasaros vakaru.
Į naujos poilsio oazės atidarymą Birštone susirinko būrys garsenybių
Į naujos poilsio oazės atidarymą Birštone susirinko būrys garsenybių

Apžiūrėti „Harmony Birštonas“ viešbutį bei pasidalinti įsimintiniausiomis įpusėjusios vasaros istorijomis atvyko nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta su vyru Liudu, dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona, Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita, aktorė Akvilė Žirgulytė, laidų vedėjas ir renginių organizatorius Saugirdas Vaitulionis, dizainerė Audronė Bunikienė ir daugelis kitų.

Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme
Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme

Vakarui diriguojant Kauno Dramos teatro vadovui Egidijui Stancikui kartu su Gabriele Martirosian, susirinkusių svečių akyse atviroje naujojo viešbučio restorano virtuvėje gimė šefo Manto Rudžionio kulinarinės improvizacijos, sukurtos tik iš vietinių ūkininkų užaugintų gėrybių, o įžymybės leidosi pažinti viešbutį.

Susirinkusius svečius pasitiko klavišininko Roberto Šiurio melodijos, o tapytoja Monika Zajarskienė gyvai tapė paveikslą, kurį laimėjo dizaineris Robertas Kalinkinas. Pramogų pasaulio žvaigždės vakaro metu ne tik linksminosi atlikėjos Liepos Mondeikaitės užkurtame vakarėlyje ir kūrė įsimintinus kadrus gyvu mišku virtusiuose viešbučio kambariuose, bet ir atkleidė kaip po gausybės renginių, kasdienio sekėjų dėmesio ir nuolat vykstančių naujų projektų atgauna sielos ramybę. Ir nors įžymybių poreikiai poilsiui skiriasi, kai kuriems dažnas atsiskyrimas nuo miesto šurmulio ir kasdienės veiklos yra būtinas, norint išlaikyti tobulą harmoniją tarp įtempto darbo ir rūpinimosi savimi.

Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme
Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme

„Kai persikėlėme gyventi į Vilnių iš Druskininkų, pajautėme kaip stipriai pasikeitė mūsų gyvenimas. Gyvenant kurorte tavo kasdienybė išties ramesnė ir streso tikrai žymiai mažiau. Tačiau sostinėje pajutome kaip stipriai sugrįžo poreikis nuo visko atsitraukti ir pabėgti ten, kur ramiau. Mano vyras Liudas yra užkietėjęs žvejys, tačiau anksčiau mane išsitempti į tą žvejybą būdavo praktiškai neįmanoma. O dabar priešingai – apsigyvenus Vilniuje, pati jaučiu, kad tiesiog reikia daug dažniau išvažiuoti į gamtą, į kurortą ir tiesiog nuo visko pailsėti. Dirbant su socialiniais tinklais tikrai būna dienų, kai perdegi ir atrodo nieko nebesinori daryti.

Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme
Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme

Tada atsitraukiu nuo telefono, nuo socialinių tinklų, reklamų kūrimo ir darbų, nesidraskau, savęs nespaudžiu ir atsiduodu visiškam poilsiui ir nieko neveikimui. Esu iš tų, kurios tikrai gali visą dieną gulėti ant saulės ir tinginiauti, bet būti visiškai laukinėje gamtoje su palapinėmis mane sunkiai įkalbintum. Man patinka komfortas, estetika, mėgstu pakeisti aplinką ir atrasti unikalias ramybės oazes savo poilsiui. Mylim Druskininkus, ten visa mūsų šeima, tačiau mėgstame atvykti ir į Birštoną, pabūti visiškoje ramybėje tik dviese“, – atvirai pasidalino šimtus tūkstančių sekėjų turinti Indrė Burlinskaitė.

Apie atrastą ramybę Birštone kalbėjo ir renginių organizatorius, laidų vedėjas Saugirdas Vaitulionis: „Šiuo metu gyvenu ypatingai intensyviame gyvenimo ritme, pats renginių įkarštis, bendrauju kasdien su šimtais žmonių, dar tūkstančiai jų tą mano kasdienybę stebi socialiniuose tinkluose. Ir iš tikrųjų, nuolatinis skubėjimas ir nesibaigiantys nauji projektai dažnai atsiunčia signalą į kūną, kad reikia sustoti ir nuo visko atsitraukti. Tada žinau, kad reikia bėgti iš miesto, važiuoti į kurortą ir leisti galvai ir kūnui pailsėti gamtos apsuptyje. Birštonas man yra ta vieta, kur tos ramybės randu daugiausia. Čia nėra didelės poilsiautojų koncentracijos ir ta kurortinė dvasia ir ramybė jaučiasi žymiai stipriau nei bet kur kitur“.

Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme
Garsenybės apsilankė poilsio oazės atidaryme

Tuo tarpu dizaineris Robertas Kalinkinas kalbėdamas apie poilsį juokėsi paklaustas ar skiria laiko pailsėti ir nuo telefono ar socialinių tinklų. Žinomas vyras įsitikinęs – šiuolaikiniame pasaulyje poilsio reikia ieškoti visai kitais būdais.

„Mes su žmona Agne dirbame kiekvieną savaitės dieną ir jei tik atsiranda laiko pailsėti, tą laiką praleidžiame arba važiuodami į kurortą su vaikais arba važiuodami kažkur su draugų kompanija. Jei atvykstame su žmona į Birštoną, mums reikia gražaus ir patogaus viešbučio, gero kambario poilsiui ir SPA erdvės kurioje galėtume pabūti. Nesame mėgėjai visokių pasivaikščiojimų gamtoje, mums labiau patinka patogiai ilsėtis lovoje ir neapsikrauti papildomomis veiklomis. Mano gyvenime atsiribojimas nuo telefono tam, kad pailsėtum atrodo visiška nesąmonė. Gyvenimas juk nesustoja – mylimas darbas man yra gyvenimo dalis. O jei ir jaučiu, kad norisi skirti laiko tik draugams ar šeimai, juk visada galiu tiesiog nekelti ragelio ir niekam neatrašyt, ką sėkmingai ir darau“, – šypsosi Robertas Kalinkinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams