Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Imagine Dragons“ ir vėl svečiuosis Baltijos šalyse: surengs vienintelį koncertą

Amerikos roko grupė „Imagine Dragons“, pernai surengusi koncertą Vilniaus Vingio parke, kitą vasarą vėl svečiuosis Baltijos šalyse.
 „Imagine Dragons“
„Imagine Dragons“ / Grupės archyvo nuotr.

Kaip rašoma pranešime spaudai, grupė pasaulinių gastrolių „Loom World Tour“ metu pasirodys Estijoje.

2025-ųjų metų birželio 3 dieną grupė koncertuos didžiausioje šalyje renginių erdvėje po atviru dangumi – Talino Dainų slėnyje.

Tai bus vienintelis kitais metais vyksiantis „Imagine Dragons“ koncertas Baltijos šalyse, nes gastrolių metų grupė Latvijoje ir Lietuvoje nekoncertuos.

„Imagine Dragons“ yra „Grammy“, Amerikos ir „Billboard“ muzikos apdovanojimus pelnę rokeriai. 2013-aisiais geriausia nauja JAV grupe tituluotas kvartetas greitai tapo garsiausia Las Vegaso roko grupe.

Grupės archyvo nuotr./ „Imagine Dragons“
Grupės archyvo nuotr./ „Imagine Dragons“

Daugybę įrašų platininiais tiražais pardavusi grupė „Imagine Dragons“ pirmadienį paskelbė apie pasaulines gastroles „Loom World Tour“. Turo metu grupė su koncertais apsilankys 16-oje šalių: Estijoje, Čekijoje, Italijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose ir kitose.

Kartu su koncertų organizatoriais „Live Nation“ rengiamas turas, kuris yra skirtas grupės albumo „Loom“ pristatymui, prasidės kitų metų gegužės 31-ąją dieną Ciuriche, Šveicarijoje.

Šią vasarą grupė pristatė nekantriai lauktą šeštąjį pilną albumą „Loom“ ir sulaukė plataus atgarsio. Šis albumas yra jų meninės savęs pažinimo kelionės viršūnė. „Loom“, kurį „Imagine Dragons“ prodiusavo kartu su švedų hitų kūrėjais ir ilgamečiais grupės bendradarbiais Mattmanu ir Robinu, rado tobulą pusiausvyrą tarp senojo „drakonų“ skambesio, kurie juos pavertė super žvaigždėmis, ir šviežio atsinaujinimo, suteikusio daug džiaugsmo studijoje.

Skirmanto Lisausko /BNS nuotr./Imagine Dragons koncertas
Skirmanto Lisausko /BNS nuotr./Imagine Dragons koncertas

Nuo karjeros pradžios „Imagine Dragons“ tapo viena populiariausių roko grupių pasaulyje. Grupė jau pelnė daugiau nei 50 prestižinių muzikos apdovanojimų: laimėjo tris Amerikos muzikos, dešimt „Billboard Music Awards“, „Grammy“ už geriausią roko pasirodymą, MTV vaizdo klipų ir „World Music“ apdovanojimus kaip geriausia roko grupė.

Iš viso planetoje grupė yra pardavusi daugiau nei 74 milijonus albumų. Su daugiau nei 160 milijardų dainų perklausų, rokeriai yra vienintelė grupė istorijoje, išleidusi keturis deimantinius singlus, t.y. „Radioactive“ (16 kartų platininis), „Believer“ (13 kartų platininis), „Thunder“ (12 kartų platininis) ir „Demons“ (11 kartų platininis).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas