Trečiąją kulinarinę knygą „Gamink su manimi 3“ pristatė žurnalas „Žmonės“, surengęs specialų vakarą. Jo nepraleido ir Ingrida, kurios torto receptas nugulė knygos puslapiuose.
Ingrida 15min pasakojo, kad suktis virtuvėje jai patinka – namiškius mėgsta lepinti ir kartais nustebinti įvairiausiais patiekalais.
„Labai mėgstu gaminti, man tai teikia didelį malonumą. Turiu firminių patiekalų, kuriuos dažniausiai gaminu: kalmarus su kiniškais baltaisiais grybais, sušius, antį apelsinų padaže, midijas pomidorų padaže. Dar labai mėgstu ruošti aštuonkojį – išvirus sultinyje, kepu svieste su česnaku. Iš tikrųjų tai, ką gaminu, priklauso nuo nuotaikos. Dabar toks periodas, kad ką tik grįžus iš Azijos, vis troškinu tofu, viską valgau su sojų pienu. Bet paprastai stengiuosi namų maistą paįvairinti įdomesniais, egzotiškesniais patiekalais, kad nebūtų tik kotletai ir virtos dešrelės“, – juokėsi ji.
Gamindama dainininkė nebijo eksperimentuoti. „Labai dažnai pasiimu tai, ką turiu šaldytuve, ir pradedu fantazuoti. Taigi receptai man nėra būtini. Kartais pavyksta, kartais – ne, bet mėgstu improvizuoti“, – šypsojosi I.Martinkėnaitė.
Tiesa, dėl šefo vardo namuose jai teko pakovoti. „Iš pradžių su Mindaugu virtuvėje stumdėmės – tai vienas, tai kitas ruošdavo valgį. Tačiau dabar nusistovėjo namuose tokia tvarka, kad aš laimėjau ir visada gaminu“, – juokėsi Ingrida.
O dabar tapus oficialia žmona, ji sako ruošti maistą tapo dar maloniau: „Pasikeitus statusui, dar maloniau gaminti jau savo „vyrui“ su meile“, – šypsojosi I.Martinkėnaitė.
TAIP PAT SKAITYKITE: Ingrida Martinkėnaitė egzotiškoje Indonezijoje ištekėjo už Mindaugo Urbono
Kadangi artimieji nesiskundžia Ingridos pagamintu maistu, dažniausiai šeima valgo namuose, o į restoranus sako nelabai mėgstantys eiti.
„Ne visada ten padarys taip, kaip būtent tuo metu noriu – ar su daugiau padažo, ar mažiau pomidorų... Geriau jau pati pasigaminu“, – kalbėjo Ingrida Martinkėnaitė.
TAIP PAT SKAITYKITE: Knygos „Gamink su manimi 3“ pristatyme garsenybės atviravo apie savo įgūdžius virtuvėje