Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Indrė Burlinskaitė neapsikentė Kristinos Meseguer šmeižto: „Tai, ką tu padarei, yra žemiau plintuso“

Kaltinimų dėl nešiojamų padirbinių sulaukusi „Blondė su geliku“ Kristina Meseguer nusprendė kritiką nukreipti į kitus nuomonės formuotojus. Moteriai „užkliuvo“ verslininkės Indrės Burlinskaitės verslas – jos parduodamus papuošalus prilygino pigioms prekėms iš „Aliexpress“ parduotuvės. Į tai sureagavo ir pati I.Burlinskaitė, K.Meseguer teiginius pavadinusi šmeižtu, o dėl šios situacijos neatmeta galimybės imtis ir rimtų priemonių.
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta ir Kristina Meseguer
Indrė Burlinskaitė-Vaisieta ir Kristina Meseguer / Instagram nuotr.

Socialiniuose tinkluose su sekėjais aktyviai bendraujanti ir savo kasdienybe besidalijanti K.Meseguer neseniai ir vėl sulaukė didelio dėmesio. Šįkart – dėl pasidalintų dviejų nuotraukų palyginimo. Vienoje moters paviešintoje nuotraukoje matyti I.Burlinskaitės prekės ženklo papuošalai, o kitoje – panašios prekės iš „Aliexpress“.

Iš tokių K.Meseguer pasidalintų įrašų gali susidaryti įspūdis, kad I.Burlinskaitės papuošalai yra siunčiami iš minėtos pigių prekių internetinės parduotuvės. Nors K.Meseguer savo įrašuose konkrečiai I.Burlinskaitės vardo nemini, tai, kad kalbama būtent apie ją, galima suprasti iš anksčiau įkeltų įrašų.

„Šia moterimi tikrai žavėjausi ir teko asmeniškai susipažinti... Bet irgi galų gale apmėtė akmenimis. Visų pirma, pažiūrėkite į save. Nes irgi mėgsti darytis reklamas iš š... nieko. Kaip matau visiems tinka frazė: KRIST1 iš pavydo“, – instagrame rašė K.Meseguer.

Stop kadrai/Indrės Burlinskaitės pasidalinti K.Meseguer įrašai
Stop kadrai/Indrės Burlinskaitės pasidalinti K.Meseguer įrašai

Kitame įraše K.Meseguer skelbė iš sekėjų sulaukusi papildomos informacijos. Tiesa, ja teigė neketinanti dalintis – esą jai sarmata.

Į šiuos K.Meseguer teiginius šeštadienio popietę sureagavo ir pati I.Burlinskaitė. Ji, kalbėdama su portalu Žmonės.lt, neslėpė patyrusi šoką, kai išvydo šmeižiamą jos verslą, bei pasidalijo savo vieša pozicija.

„Žinokit, taip dar nebuvo, kad eičiau sportuoti ir tiesiog random pamačiusi kažką instagrame apsisukčiau ir grįžčiau. Manau, kad yra svarbių dalykų, apie kuriuos reikia pakalbėti ir apie ką aš šiomis dienomis galbūt nutylėjau, nes nenorėjau mindžioti į tą pačią vietą, kuri nelabai kvepia. Tačiau tai, ką pamačiau dabar, yra tiesioginis šmeižtas į mano pusę. Aš atstovėjau save daug kartų nuo pat vaikystės, prisimenant paskutinius metus, atstovėjau ir, žinokit, atstovėsiu“, – pasakojimą pradėjo I.Burlinskaitė ir kreipėsi į ją purvu apipylusią K.Meseguer.

Socialinių tinklų nuotr. /Indrė Burlinskaitė
Socialinių tinklų nuotr. /Indrė Burlinskaitė

„Pirmiausia, jeigu eini į viešumą ir nori būti ta „instagramo karaliene“, nusiteik, kad tave ne tik čiūčiuos ir glostys. O jeigu tu dar tokį fail’ą padarai kaip dabar, ir net neatsiprašai už tai, kad melavai visiems žmonėms, greičiausiai susilauksi kažkokių replikų, komentarų ir viešų pasisakymų. Išsakyti savo nuomonę tai nėra mėtyti akmenis, kaip tu parašei, bet tai, ką tu padarei šiandien, yra žemiau plintuso.“

I.Burlinskaitė teigė negalinti suvokti, dėl kokios priežasties K.Meseguer taip pasielgė. „Nežinau, kodėl taip padarei. Ar tai bandymas atkeršyti man, kad netoleruoju tam tikrų dalykų, ar tai bandymas mane įskaudinti, eilinį kartą sužeisti širdį, ar dar vienas tavo bandymas pereiti į aukos vaidmenį ir tokiu būdu surinkti sekėjus?“ – svarstė nuomonės formuotoja.

Savo ir savo verslo reputaciją I.Burlinskaitė gynė parodydama, iš kur įsigyja savo prekės ženklo papuošalus, parodė nuotraukas su logotipais, o taip pat ir procesą, kaip jie gaminami.

Stop kadrai/Indrės Burlinskaitės paviešinta sąskaita
Stop kadrai/Indrės Burlinskaitės paviešinta sąskaita

„Gal ne tokia ir vargšiukė, jei imasi tokiu būdų toliau siekti populiarumo ir rinkti sekėjus. Bet, žinote, aš priešingai negu ji, apginsiu savo garbę ir įrodysiu savo tiesą. Todėl, kad „Burle“ prekiauja tik autentiškais papuošalais, kurie yra gaminami Graikijoje, kurie yra rankų darbo, ant kiekvieno papuošalo yra logotipas. Mes turime ir pirkimo čekius, sertifikatus, ir net palyginimui turiu vaizdo filmuką, kaip atrodo originalas ir „Aliexpress“ padirbinys. O tu, „instagram karaliene“, „Aliexpress“ perliukais gali toliau puoštis pati“, – įrašą užbaigė Indrė.

Žmonės.lt susisiekus su K.Meseguer, žinoma moteris teigė norinti susilaikyti nuo komentarų apie susiklosčiusią situaciją.

„Kol kas nieko komentuoti nenoriu“, – Žmonės.lt teigė K.Meseguer.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas