Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Indrė Stonkuvienė atvirai – apie išgyvenimus kelyje į savęs pažinimą

Indrę Stonkuvienę visi pažįstame kaip humoro nestokojančią laidų vedėją, nuomonės formuotoją ir įvairių iniciatyvų autorę. Šį kartą atvirame draugių pokalbyje su Nijole Pareigyte-Rukaitiene Indrė pasidalino išgyvenimais ir kita gyvenimo puse, kuri ne visuomet pasiekia instagramo sekėjus.
Indrė Stonkuvienė
Indrė Stonkuvienė / „Simitri.lt“ nuotr.

Indrė, kalbėdama apie savo veiklas ir tai, kaip suderina skirtingus vaidmenis, buvo atvira – meilė sau nėra tik savęs lepinimas grožio procedūromis ar pirkiniais, kartu reikėtų atsigręžti į savo savijautą bei kūno signalus.

„Buvo laikas, kai atsisukau į save ir išmokau būti su pačia savimi, priimti save tokią, kokia esu. Galiu džiaugtis paprastais dalykais, pradėjau daug skaityti“, – kelią į sąmoningumą šeštadienį 9 val. per LNK pasirodysiančioje laidoje „Mes pačios” nupasakojo Indrė.

LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Žinoma, tai susiję ir su nepasitikėjimu savimi, su kuo susiduria dažna moteris. Pati Indrė sakė, kad po trisdešimtmečio pradėjo labiau save gerbti ir suprato, jog svarbiau yra sveikas vidus ir kad išvaizda svarbi tiek, kiek ji atitinka vidinę būseną.

LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
LNK nuotr./Indrė Stonkuvienė ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Kita kryptis, ties kuria Indrė daug dirba, yra visiems gerai žinoma – moterų bendruomenės kūrimas. Iniciatyva „Moterų pasaulyje” jau penkerius metus suburia grupę, kuri padeda moterims, slaugančioms sergančius vaikus, ir įgalina visas norinčias padėti, palaikyti viena kitą.

„Viskas prasidėjo nuo mano pačios asmeninės patirties, noro suvienyti jėgas dėl bendro tikslo ir mūsų herojų”, – laidoje „Mes pačios“ teigė Indrė.

Moterų bendruomenės formuojasi ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje, daugelio Europos šalių miestuose vyksta „Moterų pasaulyje” renginiai, kiekvienas iš jų turi to renginio heroję.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas