„Socialiniai tinklai yra tik ledkalnio viršūnė. Tai yra mūsų gražus nuotraukų albumas, kuriuo norime pasidalinti. Kadangi nekeliame paprastų, buitinių nuotraukų, tai susidaro tas įspūdis, kad mes tik keliaujame ir gimtadienius švenčiame. Tačiau kasdien ir vaikus išleidžiam į mokyklą, ir einame į darbą, ir gaminame maistą pusryčiams, pietums, vakarienei – ta pati kasdienybė kaip ir visų kitų“, –TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo Inga.
Inga atvira – jos dukra yra geresnė kulinarė nei ji pati, tad Kauno kūrybinėse dirbtuvėse „Gastro siena“ įsikūrusioje laidos studijoje kulinarinė dvikova moteriai buvo nemenkas iššūkis. Kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene Inga gamino gardžius svogūnų kamuoliukus, o jos dukra Estela, padedama „Kamabo Bono“ griliaus profesionalo Vadimo Amosovo, kepė BBQ avokadą su jautienos faršu.
Vyriausioji Ingos atžala Estela – itin gabi ir mandagi mergaitė. Ji ne tik puiki mokinė, bet ir tikra maisto gaminimo entuziastė, namiškius lepinanti gardžiais patiekalais bei svajojanti apie savo nuosavą restoraną.
„Įkvėpimo gaminti semiuosi iš knygų, interneto, žiūriu kulinarines laidas ir iš to mokausi. Gaminti patinka ir desertus, ir įvairius patiekalus iš mėsos, tačiau šiai dienai mano firminis patiekalas yra antiena su kriaušėmis“, – atviravo jaunoji virtuvės šefė.
Kai laidoje toks didelis virtuvės profesionalų desantas, nuspręsti, kuri laidos viešnia gamina geriau, Aivarui Stumbrui bus tikrai nelengva. Prieš 18 metų šokiuose susipažinęs su Inga, šiandien žinomas vyras džiaugiasi gražia šeimynine idile bei dviem talentingais vaikais.
Smalsioji laidos vedėja Ilona pasiteiravo, ar garsi pora nenorėtų susilaukti daugiau vaikų. Tiek Inga, tiek Aivaras tikino, kad didelė šeima yra nuostabu, o ar jų pačių šeima didės, anot jų, parodys laikas.
„Viskam ateina savas laikas“, – sakė pora.