Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Inga Stumbrienė – apie kitokią vasarą ir ko nesiryžta su sūnumi: „Reikia pajausti, kad jau galime“

Kovo pabaigoje trečios atžalos susilaukusi verslininkė Inga Stumbrienė džiaugiasi motiniškų džiaugsmų kupina ir kiek lėtesne kasdienybe. Tiesa, keturių mėnesių sūnų Viljamą auginanti moteris jau pasvarsto ir apie trumpas keliones. Visgi neslepia – dvejonių prieš jas netrūksta.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Asmeninio albumo nuotr.

Tėvams aktualia tema I.Stumbrienė prakalbo savo feisbuko paskyroje, įrašu sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt. Verslininkė neslėpė, kad nors su pirmagime Estela ir sūnumi Gabrieliumi keliauti į kitas šalis pradėjo gana anksti, auginant trečią atžalą dvejonių, ar ryžtis net ir trumpoms kelionėms, yra kur kas daugiau.

„Mūsų vasara.

Pasidalinkite savo patirtimi, nuo kelių mėnesių jau pradėjote leistis į tolimesnes keliones su mažyliais? Pamenu, su Estela pirmą kartą skridome lėktuvu, kai jai buvo 7 mėnesiai, o su Gabrielium, kai jam buvo 6. Mūsų mažyliui jau 4 mėnesiai, bet dar nedrąsu pagalvoti ne tik apie skrydžius, bet ir apie 3 valandų kelionę iki Baltijos jūros. Ar aš tiesiog pernelyg pergyvenu?“, – klausė ji.

Mūsų vasara ❤️ Pasidalinkite savo patirtimi, nuo kelių mėnesių jau pradėjote leistis į tolimesnes keliones su...

Posted by Inga Stumbriene on 2024 m. rugpjūčio 19 d., pirmadienis

Po I.Stumbrienės įrašu pasipylė kitų tėvų, besidalijusių savo patirtimi, komentarai. Daugelis drąsino žinomą moterį nebijoti ir leistis į trumpą kelionę su mažyliu prie Baltijos jūros.

„Pasimėgaukite paskutiniais saulės spinduliais“, – ragino viena sekėja.

Visgi portalui Žmonės.lt I.Stumbrienė teigė, kad tris valandas ramiai išbūti automobilyje mažyliui kol kas gali būti sudėtinga.

„Aš neprisimenu, kada tiksliai su kitais vaikais vykome prie jūros, prisimenu tik tai, kada buvo pirmieji skrydžiai. Bet dabar atrodo, kad su mažyliu išbūti vienoje vietoje tokį ilgą laiką būtų sudėtinga. Mes per tris valandas tiek daug nuveikiame, tiek daug visko įvyksta, todėl dvejonių dėl kelionių tikrai yra. Kol kas nežinau, ar ryšimės vykti. Tikriausiai reikia pajausti, kad jau galime“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Žmonės.lt primena, kad verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai liepos 17-ąją minėjo porcelianines vestuves. Santuokos 20-metį pora nusprendė pasitikti namuose su savo trimis atžalomis.

„Juk dabar gyvenimas sukasi apie mūsų mažylį“, – Žmonės.lt šypsodamasi sakė Inga, pasidalijusi šventės įspūdžiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas