Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė nepažįstamai šeimai surengė havajietišką vakarėlį

Net aštuonis vaikus auginanti vilniečių šeima savo namuose sulaukė netikėtos viešnios – tik iš žurnalų puslapių ir televizijos ekranų pažįstamos Ingos Stumbrienės. „Tikrai nesitikėjome, kad elito vakarėliuose prašmatniais apdarais besipuikuojanti įžymybė išties yra tokia miela ir šilta“, –atviraus projekto „Žiūrėk! Geras!“ herojai.
Inga Stumbrienė daugiavaikei šeimai surengė teminį vakarėlį
Inga Stumbrienė daugiavaikei šeimai surengė teminį vakarėlį / TV3 nuotr.

„Organizuoti spalvingus pobūvius – mano stichija. Derindama net ir menkiausias šventės smulkmenas jaučiuosi tarsi žuvis vandenyje. O jei mano triūsas ir išmonė pradžiugins būrį vaikučių ir jų tėvelius – geresnio įvertinimo nė nereikia“, – televizijos žiūrovams pasakos ne vieną įspūdingą šventę savo šeimai surengusi žinoma moteris, priėmusi „Žiūrėk! Geras!“ iššūkį – surengti šventę nepažįstamai šeimai.

I.Stumbrienė įspūdingai šeimos šventei pasirinko Havajų temą: „Dabar – vasara, todėl ir šventei norėjosi karščiu pulsuojančios, siautulingos nuotaikos. O kas ją gali sukurti geriau už ryškiaspalves gėlių girliandas ir pašėlusius havajietiškus šokius?“ I.Stumbrienė į šventę pakvietė profesionalią havajiškų šokių šokėją, tačiau ir pati neatsiliko – pasipuošusi havajietišku kostiumu moteris tapo egzotiška gražuole.

„Labai ačiū Ingai už neišdildomus įspūdžius ir įspūdingas vaišes. Patys mes niekaip nebūtume sugebėję surengti tokios nuostabios šventės,“ – kalbės laimingi laidos herojai. Kokiomis įspūdingomis pramogomis džiaugsis šventės dalyviai? Kokia netikėta staigmena daugiavaikės šeimos lauks šventės pabaigoje?

Linksmus ir visuomet netikėtus žvaigždžių nuotykius nuo šio pirmadienio, liepos 8-osios, TV3 eteryje 19.50 val. drauge su Dileta Meškaite pristatys žiūrovų numylėtinis televizijos senbuvis Džiugas Siaurusaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas