Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ta pati suknelė sužavėjo ir Ingą Stumbrienę, ir Simoną Starkutę: kuriai tinka labiau?

Trečiadienio vakarą stilingas šou verslo pasaulio garsenybes Vilniuje viliojo naujos parduotuvės atidarymas. Čia buvo galima sutikti ir Ingą Stumbrienę, vakarui pasirinkusią lengvą elegantišką suknelę.
Inga Stumbrienė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė
Inga Stumbrienė, Simona Starkutė, Solveiga Mykolaitytė / 15min nuotr.

Tai – „Chic by Red Valentino“ suknelė, ir ją Inga vilkėjo neatsitiktinai, renginys buvo skirtas šio prekės ženklo parduotuvės atidarymui.

Akylesni skaitytojai galėjo pastebėti, jog tokiu pat drabužiu dar praėjusių metų pavasarį vilkėjo ir modelis Simona Starkutė. Tuomet ji atvyko į sostinėje vykusią gurmanišką vakarienę, kur susirinkusiems svečiams maisto skanauti buvo siūloma užrištomis akimis.

Vilkėti tokią suknelę, su kuria jau anksčiau viešumoje buvo pasirodžiusi kita moteris, Inga sako nematanti problemos. Tiesa, sutikti tame pačiame renginyje viešnios, vilkinčios tokiu pat drabužiu ji sako anaiptol nenorėtų, gal net pasijaustų nejaukiai.

Tačiau kalbėdama ant apie šią suknelę Inga prasitarė, jog turėdama progą pasipuošti suknele iš „Chic“ ji rinkosi iš kelių suknelių, išsimatavo maždaug 7–8, kurios atrodė pačios gražiausios, pačios puošniausios.

„Išsirinkau šią suknelę ir vėliau važiuodama namo galvojau, kad kažkur ją mačiau. Prisiminiau, kad ją vilkėjo Simona. Iš vienos pusės aš apsidžiaugiau, nes jos sukurtas įvaizdis tą vakarą buvo labai gražus, puošnus, man patiko ta gaiva, jaunatviškumas. Kita vertus, specialiai pasižiūrėjau, kokius ji aksesuarus pasirinko ir bandžiau atrodyti kitaip“, – 15min kalbėjo Inga.

Nepaisant to, ji sako nė minutei nepasigailėjusi savo pasirinkimo, kadangi suknelė jai labai patiko. „Net jei būčiau žinojusi iš anksto, kad tokią suknelę jau dėvėjo Simona, nebūčiau keitusi savo sprendimo. Simona labai graži ir žavinga moteris“, – sakė ji.

Kuriai jų suknelė tinka labiau?

TAIP PAT SKAITYKITE: Mados vakaras suviliojo stilingas garsenybes

TAIP PAT SKAITYKITE: Gurmaniškoje vakarienėje žvaigždės užrištomis akimis spėliojo, ką valgo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento