Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga Stumbrienė ryžosi pirmai kelionei su sūnumi: po atidėliojimų – itin patraukli atostogų kryptis

Verslininkė Inga Stumbrienė su šeima leidosi į ypatingą kelionę – pirmą kartą atostogų išvyko su mažyliu Viljamu. Nors kelionės visuomet teikia gausybę įspūdžių, emocijų žinomai moteriai nestigo dar jai besiruošiant.
Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė / Instagram nuotr.

Sekmadienio vakarą I.Stumbrienė socialiniuose tinkluose paviešino nuotrauką, užfiksuotą Vilniaus oro uoste. Į pirmąsias atostogas su pavasarį gimusiu mažyliu Viljamu išsiruošusi verslininkė neslėpė, kad prieš atostogas jaučia nerimą, vis dėlto džiugesio kur kas daugiau.

„Mūsų pirmoji kelionė!

Net negaliu patikėti. Ir džiaugiuosi, ir nerimauju, bet tikiuosi, viskas bus gerai.

Ar atspėsite, kur vykstame?“ – sekėjų klausė ji.

Po šiuo įrašu akimirksniu pasipylė sekėjų spėlionės. Neilgai trukus portalui Žmonės.lt I.Stumbrienė atskleidė, kad su šeima išsiruošė į Prancūzijos Rivjerą. Kaip teigė Inga, kelionei jie itin ruošėsi.

„Būna mažylių, kurie automobiliuose, lėktuvuose miega, o mūsiškis ne itin mėgsta keliauti, tad buvome pasiruošę daug žaislų, knygelių, tad laikas neprailgo“, – portalui Žmonės.lt sakė I.Stumbrienė.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė

Inga su šeima kelionėje planuoja praleisti savaitę. O atostogų metu mėgausis ne tik pasyviu poilsiu.

„Kadangi vykstame visa šeima, o vyresneliai linkę laiką leisti aktyviau, tad derinsime visas pramogas“, – šypsodamasi portalui Žmonės.lt atskleidė ji.

Šią kelionę į užsienį I.Stumbrienė išties kruopščiai planavo. Dar rugpjūtį moteris sekėjų klausė, su kokio amžiaus vaikais jie ryžosi pirmai kelionei lėktuvu.

„Pasidalinkite savo patirtimi, nuo kelių mėnesių jau pradėjote leistis į tolimesnes keliones su mažyliais? Pamenu, su Estela pirmą kartą skridome lėktuvu, kai jai buvo 7 mėnesiai, o su Gabrielium, kai jam buvo 6. Mūsų mažyliui jau 4 mėnesiai, bet dar nedrąsu pagalvoti ne tik apie skrydžius, bet ir apie 3 valandų kelionę iki Baltijos jūros“, – tąkart teigė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai