Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už baro meniu.
„Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus. Mažąsias jų kopijas rudens sezono atidarymo vakarą galėjome paragauti visi“, – pasakojo I.Budrienė.
Šventinį vakarą baro interjere buvo gausu rudeniškos atributikos – arka iš saulėgrąžų, indu pagal slaptą receptą pagamintam troškiniui tapęs moliūgas, šieno kupetos.
Vakarą, kurį vedė Gintaras Vidmantas, pradėjo jaunieji gatvės šokių talentai, ne kartą įvertinti reikšmingais apdovanojimais – šokių studijos „MeGusta“ junior kolektyvas. Taip pat šventės metu skambėjo ir gyva muzika – televizijos gelbėtojos Gerdos Stiklickienės ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės dainos, o susirinkusiuosius pakerėjo šokėjos Eglės Straleckaitės ir jos partnerio pasirodymas.Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už meniu.
„Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus. Mažąsias jų kopijas rudens sezono atidarymo vakarą galėjome paragauti visi“, – pasakojo I.Budrienė.
Šventinį vakarą baro interjere buvo gausu rudeniškos atributikos – arka iš saulėgrąžų, indu pagal slaptą receptą pagamintam troškiniui tapęs moliūgas, šieno kupetos.
Vakarą, kurį vedė Gintaras Vidmantas, pradėjo jaunieji gatvės šokių talentai, ne kartą įvertinti reikšmingais apdovanojimais – šokių studijos „MeGusta“ junior kolektyvas. Taip pat šventės metu skambėjo ir gyva muzika – televizijos gelbėtojos Gerdos Stiklickienės ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės dainos, o susirinkusiuosius pakerėjo šokėjos Eglės Straleckaitės ir jos partnerio pasirodymas.