Išskirtinėmis ir nuoširdžiomis istorijomis kaskart nustebinančioje kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ nuo šiol vyksta azartiškos ir nuotaikingos šeimos narių kovos.
Televizijos žiūrovai turėjo galimybę išvysti ne tik daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų bei gardžiausių receptų, bet ir pamatė dar vieną šeštojo „Virtuvės istorijų“ sezono kulinarinę kovą.
Laidoje šį kartą lankėsi viena ryškiausių šalies šeimų – Inga ir Aivaras Stumbrai su savo dukra Estela. Mergaitės pomėgis – kulinarija, kuri net tapo vieno iš jos garsiųjų gimtadienių tema.
Pasak I.Stumbrienės, Estela į mamą dažnai kreipiasi maisto gaminimo patarimų, o mergaitei panorėjus, mama leidžia virtuvėje suktis pačiai. „Dalintis virtuve tenka. Estela dažnai klausia patarimų, kaip pagaminti vieną ar kitą patiekalą. Bet man smagiausia, kai ji virtuvėje darbuojasi viena pati, stengiasi, atranda ir džiugina mus savo kūriniais“, – su šypsena pasakojo žinoma moteris.
Tačiau šį kartą mamai ir dukrai teko ne tik dalintis viena virtuve, bet ir joje varžytis, kuri pagamins A. Stumbrui labiau patiksiantį patiekalą.
„Aš manau, kad šeimoje varžytis yra tikrai ne vieta, bet ir nedrįsčiau konkuruoti su ta ugnele, kurią aš matau savo dukros akyse. Estelos svajonė yra turėti savo restoraną ir ji jau porą metų intensyviai tai savo svajonei taupo“, – sakė I.Stumbrienė.
Savo mylimajam I.Stumbrienė gamino ypatingus, lengvai paruošiamus, tačiau labai gardžius sausainius iš kukurūzų dribsnių, o Estela išmėgino naują receptą – vaisių pyragą, padedama kepsnių eksperto Vaidoto Rutkausko kepė kepsninėje.