Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingos Stumbrienės antrininkė – drabužių dizainerė iš Kauno

Kaunietė Rūta Grėbliūnienė sako pirmą kartą apie tai, kad yra panaši į verslininkę Ingą Stumbrienę išgirdusi prieš penkerius metus. Per tą laiką ji ne sykį praeiviams turėjo aiškintis nesanti garsaus politiko duktė. Tačiau prie pusmetį „Šilko tekstilėje“ pradėjusi dirbti drabužių dizainere ji susidūrė su dar didesniais akibrokštais – kai kurie klientai panori susitikti ne tam, kad pasikonsultuotų ką jiems labiau tinka dėvėti, o tiesiog norėdami... nusifotografuoti!
Inga Stumbrienė (kairėje) ir Rūta Grėbliūnienė
Inga Stumbrienė (kairėje) ir Rūta Grėbliūnienė / Žmonės.lt ir asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Grėbliūnienė
Rūta Grėbliūnienė

Du vaikus – 9 metų Gustą ir 3 metų Jorį – auginanti moteris su šypsena prisiminė kai viena senyvo amžiaus moteris ją ilgai sekė nuo prekybos centro. Išdrįsusi prieiti prie R.Grėbliūnienės ji paklausė ar kartais bendraujanti ne su I.Paksaite. 

„Grįžusi namo telefonu viską papasakojau mamai. Ji taip pat patvirtino, kad jai esu panaši į garsiąją verslininkę“, – sakė dizainerė.  Peržiūrėjusi keletą I.Stumbrienės nuotraukų kaunietė pripažino – panašumų yra, bet turbūt tik tiems žmonėms, kurie su vilniete nėra bendravę gyvai. R.Grėbliūnienė, kaip ir jos vyras Donatas, sutapimo nelaiko reikšmingu. 

Viganto Ovadnevo nuotrauka/Inga Stumbrienė
Inga Stumbrienė

„Nors tai girdžiu gana dažnai – tikrai nesureikšminu. Tai neturi įtakos nei mano, nei I.Stumbrienės gyvenimui“, – juokdamasi sakė dizainerė.  29 metų moteris sakė esanti 171 centimetrų aukščio ir sverianti 52 kilogramus. Panašaus sudėjimo yra I.Stumbrienė. Jos ūgis – 177 centimetrai, o svoris – 56 kilogramai. 

„Tai, kad yra į mane panašių merginų, esu girdėjusi, bet niekada jų nesutikau gatvėje. Tokia esu vienintelė!“, – kalbėjo linksmai nusiteikusi I.Stumbrienė.  Verslininkės nuomone, identišką dvynį, jei jis nėra giminaitis, sutikti neįmanoma. Bet žmonės vienas į kitą gali būti panašūs veido bruožais, apsirengimo stiliumi, kūno sudėjimu, šukuosena. 
„Reikės su ta moterimi susipažinti“, – sakė verslininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas