Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Ingos Žuolytės vyras Adomas ant nugaros išsitatuiravo kitą moterį: „Dabar miegosime trise“

Nuomonės formuotoja Inga Žuolytė parodė sutuoktinio Adomo nugarą, ant kurios puikavosi šviežiai padaryta tatuiruotė. Moteris neslepia – nors ir iš anksto žinojo, kokį piešinį mylimasis pasirinko, ši vyro kūno puošmena jos nežavi.
Inga Žuolytė ir jos vyras Adomas
Inga Žuolytė ir jos vyras Adomas / Socialinių tinklų nuotr.

„Ar jums gražu?“– šypsodamasi paklausė nuomonės formuotoja, sutikusi pasidalinti įrašu ir mintimis su portalu Žmonės.lt.

Socialinių tinklų nuotr. /Ingos Žuolytės vyro Adomo tatuiruotė
Socialinių tinklų nuotr. /Ingos Žuolytės vyro Adomo tatuiruotė

Ir neatsitiktinai – Inga savo socialinių tinklų paskyroje savo sekėjų klausia, ką jie apie tai mano, leisdama pasirinkti iš trijų variantų: 1.Gražu; 2. Negražu; 3.Palauksiu galutinio rezultato.

Vaizdo įraše Inga juokdamasi vyro klausė: „Miegosime lovoje trise dabar?“

„Palauk porą mėnesių, miegosime keturiese“, – atsakė Adomas.

„Kas ketvirtas bus – bičas ar pana?“, – nusijuokė Inga.

Inga prisipažino, kad ne iš karto ryžosi viešinti vaizdus su vyro nugara.

„Kažkaip man nejauku buvo rodyti viešai vyro gyvenimo sprendimus ir pasirinkimus tokius, bet jis labai jais didžiuojasi ir sako: parodyk visiems viešai. Tai va įkėliau ir dabar galvoju, kad dar įdomiau, nes galiu su platesne auditorija padiskutuoti“, – socialiniuose tinkluose kalbėjo Inga.

Tiesa, ji tiek kalbėdama su Žmonės.lt, tiek vaizdo įraše, pabrėžė, jog savo vyro sprendimo ji tikrai nesmerkia.

„Šiaip man atrodo, kad yra nesąmonė man, kaip antrai pusei, nurodinėti žmogui, ką daryti su savo kūnu. Tai yra jo sprendimas, todėl aš neturiu teisės knisti proto, todėl man belieka iš viso to pasijuokti“, – socialiniame tinkle sakė I.Žuolytė.

Inga sakė, kad, apžvelgus apklausos rezultatus, paaiškėjo, kad vyrai jos mylimojo tatuiruotės pasirinkimą įvertino teigiamai, o moterys buvo linkusios pritarti Ingos nuomonei.

Socialinių tinklų nuotr. /Tatuiruotė
Socialinių tinklų nuotr. /Tatuiruotė

„Labai daug reakcijų sulaukė šita Adomo tatuiruotė. Merginos tiesiog yra pakrikusios nuo šito vaizdo. Tai aš tik noriu patikslinti, kad tai nebuvo visiška staigmena, kad jis nuėjo nieko nesakęs ir pasidarė. Jis man rodė šitą eskizą. Buvo vienas, paskui buvo antras. Man jie abu iš tikrųjų nepatiko, aš jam tą sakiau. Tuomet jis man pasiūlė – aš tavo veidą galiu tada vietoj šitos moters išsitatuiruoti. Sakaublemba, tada jau geriau šitą paną tatuiruokis“, – socialiniame tinkle kalbėjo Inga.

Moteris neslepia, kad jai patinka tatuiruoti vyrai, bet tik dabar suprato, kad žavėdamasi jais, niekuomet iš arti neįsižiūrėdavo, kas tose didelėse vyrų tatuiruotėse yra pavaizduota.

„Vakar manęs ir Adomas paklaus – o kas tau yra gražu? Nes man visą laiką buvo gražu tatuiruoti vyrai, bet tada kyla klausimas, kokios tos tatuiruotės vyrų man yra gražu. Tai vakar pradėjau „Pinterest“ žiūrėti, kas man yra gražu. Tada supratau, kad visos tos minimalistinės tatuiruotės, kaip mes, panos, mėgstam – ant vyrų jos nėra gražu. Ant vyrų gražu tik didelės, masyvios tatuiruotės, per visą ranką, visą koją, visą nugarą.

Tiktai supratau, kad aš, matydama ant vyro masyvią tatuiruotę ir galvodama, kad gerai atrodo, niekad neįsižiūrėdavau, kas yra pavaizduota toje tatuiruotėje. Ir kai vakar „Pinterest“ pradėjau ieškoti pavyzdžių ir prigaudavau save, kad čia man gražu ir prisiartindavau nuotrauką, žiūrėdavau, kas yra nupiešta, tai supratau, kad tose visose vyriškose tatuiruotėse, kurios yra gražios, ir dominuoja gyvatės, moterys, giltinės ir panašūs nejaukūs dalykai, kurie bendrame kontekste, kai yra per didelę kūno dalį, į akis nekrenta ir atrodo sexy“, – dalijosi I.Žuolytė.

Inga pusiau juokais papasakojo, kad tatuiruotę tepa tepaliukais, glosto joje atvaizduotą merginą žiūrėdama į akis ir bando susidraugauti. „Keistas jausmas“, – šypsosi moteris, neslėpdama sumišimo. .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius