„Pirmą kartą teko reklamuoti baldus ir man patiko. Džiugu, kad mane mato ne tik kaip atlikėją, bet ir kaip virtuvės šeimininkę – namų moterį. Juk man reikės, kaip ir kiekvienai šeimos moteriai, suktis virtuvėje ateityje, kai bus šeima ir vaikai“, – portalui Žmonės.lt sakė Ingrida.
Ji juokėsi, kad virtuvė moteriai, kaip ir miegamasis, turi būti labai komfortiška, graži ir šviesi. „Labai mėgstu gaminti artimiems ir savo mylimiems žmonėms. Galiu būti pavargusi, bet net nemąstydama pradedu suktis virtuvėje ir save pagaunu, kad aš jau didelę vakarienę ruošiu: ir salotos, ir kinišką vištieną, ir sriubą – puodų dangčiai tik kilnojasi. Man tai teikia malonumo“, – kalbėjo atlikėja.
I.Kazlauskaitė prisipažino, kad receptų turi prikaupusi visą kalną. „Vienas šalies prekybos centrų jau ne vienerius metus kas savaitę leidžia receptų pasiūlymus. Aš juos jau 3 metus renku, turiu didžiulę kolekciją, kurią peržvelgiu, bet gamindama jų neskaitau. Tingiu juos skaityti, nes man gaila laiko. Ką prisimenu iš atminties, ką mačiau, kartais mamai paskambinu, paklausiu, kaip vienoks ar kitoks patiekalas yra gaminamas. Gaminu ir eksperimentuoju. Ir išeina puikiai, nes kas ragauja, tai pirštus apsilaižo“, – teigė Ivetos ir Petro Kazlauskų dukra.
Ingrida prisipažino, kad gyvenime yra išbandžiusi ne vieną receptą, tačiau firminiu savo patiekalu galėtų pavadinti plovą. „Labai skanų moku pagaminti. Jį gaminu su vištiena, ją pritrinu įvairiausias prieskoniais iš Gruzijos. Išverdu ilgagrūdžius ryžius, pridedu prieskonių, morkų, česnakų, svogūnų, o tada šaunu į orkaitę“, – pasakojo I.Kazlauskaitė. Taip pat atlikėja mėgsta gaminti vištieną kiniškai ir turi firminę čili sriubą.